LA5A-24/50 АМЕТРИЧКИ МЕТРИКСКИ КЛУЧНИ КЛУЧНИ КОНЦЕЛАЦИИ ВИДЕЕ НА МЕТРИЧКИ ТИП 5А, 24 мм, 50 мм дијаметар на ракав, 39 мм должина на телото, 6 завртки, внатрешна завртка за при?

LA5A-24/50 АМЕТРИЧКИ МЕТРИКСКИ КЛУЧНИ КЛУЧНИ КОНЦЕЛАЦИИ ВИДЕЕ НА МЕТРИЧКИ ТИП 5А, 24 мм, 50 мм дијаметар на ракав, 39 мм должина

Достапно за вашата нарачка
DEN 3.33
Залиха:

1-057-LA5 A-24/50 AMETIRC (R) Број на дел. Метрика за заклучување на без клуч тип 5А метрика. 24 мм роди. 50 мм со дијаметар на ракав. 39 мм должина на телото. 1-057-LA5 A-24/50 AMETIRC (R) Број на дел. Метрика за заклучување на без клуч тип 5А метрика. 24 мм роди. 50 мм со дијаметар на ракав. 39 мм должина на телото.

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата