Laboy стакло кратка патека дестилација на главата вакуум заклетва со апарати за дестилирање на вовлекување со 24/40 зглобот и 10/18 Термомтерски лабораториски лаборатор?

Laboy стакло кратка патека дестилација на главата вакуум заклетва со апарати за дестилирање на вовлекување со 24/40 зглобот

Достапно за вашата нарачка
DEN 3.33
Залиха:

Врвот кој се сместува со стаклен термометар со 10/18 зглоб, наместо дополнителен адаптер за термометар. Врвот кој се сместува со стаклен термометар со 10/18 зглоб, наместо дополнителен адаптер за термометар. Врвот кој се сместува со стаклен термометар со 10/18 зглоб, наместо дополнителен адаптер за термометар. Купете со доверба 100% 90 дена гаранција за враќање на парите едноставно се враќаат за целосна наплата, без прашање. Компактен дизајн - Тој е дизајниран со многу кратка вакуумска патека со заклетва со вметнувања за пареа што минува од колбата за греење до поврзаниот дел од кондензаторот, работено како колона за дестилација на заклетва, поврзувајќи кратка кондензатор на лајби. Со вметнувања во кратката патека во близина на греењето на колбата, вакуум се залепи. Проверете го интегритетот на производот пред пакувањето.Клучна компонента во дестилација на кратка патека Главата за дестилација на кратката патека е јадрото на вакуумскиот апарат за дестилација на кратка патека што вклучува пареа од грејната колба која патува на кратко растојание пред да се кондензира при намален притисок идеално за одвојување на соединенија што се нестабилни во повисоки температури и прочистување на мали количини на соединение. Компактен дизајн - Тој е дизајниран со многу кратка вакуумска патека со заклетва со вметнувања за пареа што минува од колбата за греење до поврзаниот дел од кондензаторот, работено како колона за дестилација на заклетва, поврзувајќи кратка кондензатор на лајби. Клучна компонента во дестилација на кратка патека Главата за дестилација на кратката патека е јадрото на вакуумскиот апарат за дестилација на кратка патека што вклучува пареа од грејната колба која патува на кратко растојание пред да се кондензира при намален притисок идеално за одвојување на соединенија што се нестабилни во повисоки температури и прочистување на мали количини на соединение. Димензии со стандарден машки спој на 24/40 на врвот што се користи за дестилациска колба (колба од дното на колба или колба во форма на круша), другиот 24/40 машки зглоб на страна за да поврзете приемник за дестилација од типот крава за дистрибуција на дестилат во три колби кои примаат. Компактен дизајн - Тој е дизајниран со многу кратка вакуумска патека со заклетва со вметнувања за пареа што минува од колбата за греење до поврзаниот дел од кондензаторот, работено како колона за дестилација на заклетва, поврзувајќи кратка кондензатор на лајби. Главите со високо квалитетно стакло дестилација се изработени од висококвалитетно боросликатно стакло според ASTM E440, тежок дизајн на wallидови, трајни и еднократно. Купете со доверба 100% 90 дена гаранција за враќање на парите едноставно се враќаат за целосна наплата, без прашање. Димензии со стандарден машки спој на 24/40 на врвот што се користи за дестилациска колба (колба од дното на колба или колба во форма на круша), другиот 24/40 машки зглоб на страна за да поврзете приемник за дестилација од типот крава за дистрибуција на дестилат во три колби кои примаат. Клучна компонента во дестилација на кратка патека Главата за дестилација на кратката патека е јадрото на вакуумскиот апарат за дестилација на кратка патека што вклучува пареа од грејната колба која патува на кратко растојание пред да се кондензира при намален притисок идеално за одвојување на соединенија што се нестабилни во повисоки температури и прочистување на мали количини на соединение.

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата