Leonlite 3CCT + 3 WAY Dimmable LED пејзаж во центарот на светлата на пакетите со низок напонски жица, конектори за низок напон со низок напон, алуминиум, IP65 и 20-пакет конектори за ж?

Leonlite 3CCT + 3 WAY Dimmable LED пејзаж во центарот на светлата на пакетите со низок напонски жица, конектори за низок напон

Достапно за вашата нарачка
DEN 271.84
Залиха:

Пакетот вклучува : Овој пакет вклучува 8-пакувања 3 CCT + 3 Way Dimmable LED пејзаж во центарот на светлата, 12 W/7 W/3 W, ETL наведени, IP65, алуминиум и 20-парчиња ниски напонски конектори за жица за осветлување на пејзажот, мерач 12/14/16/18 кабел. [3 CCT + 3 WAY Dimmable LED пејзаж на полето] 3 CCT Дизајн : 3000 K/4000 K/5000 K Три температура на бојата за вашиот избор, различна температура на бојата може да создаде различна атмосфера, секогаш постои погодна за вашиот дом. [3 CCT + 3 WAY Dimmable LED пејзаж на рефлектори] 3 Прилагодлива осветленост : Пејзажот на полето на светло 300 LM/600 LM/900 LM на 3,7 W/7.3 W/12 W моќ, соодветно, што може да обезбеди најидеално осветлување за згради, пејзаж вегетација, итн. [[ Конектори со низок напон на жица] Надграден дизајн : Конекторите за пирсинг од типот се сигурен и удобен конектор за осветлување на пејзаж со низок напон, посигурен од приклучоците за притискање или клип. Тие нудат брз и лесен начин за поврзување на пејзажните светла со изворот на енергија и со помала веројатност да бидат лабави или да испаднат од другите видови на конектори. [Конектори со низок напон на жица] Одличен квалитет : Конекторот за жица за осветлување од леонлит е изработен од месинг за електропланирање на месинг со најлонска пластична обвивка која е навлажнета и антикорозија. Обезбедува висококвалитетни и едногодишни конектори за комплети за осветлување со низок напон. Пакетот вклучува : Овој пакет вклучува 8-пакувања 3 CCT + 3 Way Dimmable LED пејзаж во центарот на светлата, 12 W/7 W/3 W, ETL наведени, IP65, алуминиум и 20-парчиња ниски напонски конектори за жица за осветлување на пејзажот, мерач 12/14/16/18 кабел. [3 CCT + 3 WAY Dimmable LED пејзаж на полето] 3 CCT Дизајн : 3000 K/4000 K/5000 K Три температура на бојата за вашиот избор, различна температура на бојата може да создаде различна атмосфера, секогаш постои погодна за вашиот дом. [3 CCT + 3 WAY Dimmable LED пејзаж на рефлектори] 3 Прилагодлива осветленост : Пејзажот на полето на светло 300 LM/600 LM/900 LM на 3,7 W/7.3 W/12 W моќ, соодветно, што може да обезбеди најидеално осветлување за згради, пејзаж вегетација, итн. [[ Конектори со низок напон на жица] Надграден дизајн : Конекторите за пирсинг од типот се сигурен и удобен конектор за осветлување на пејзаж со низок напон, посигурен од приклучоците за притискање или клип. Тие нудат брз и лесен начин за поврзување на пејзажните светла со изворот на енергија и со помала веројатност да бидат лабави или да испаднат од другите видови на конектори. [Конектори со низок напон на жица] Одличен квалитет : Конекторот за жица за осветлување од леонлит е изработен од месинг за електропланирање на месинг со најлонска пластична обвивка која е навлажнета и антикорозија. Обезбедува висококвалитетни и едногодишни конектори за комплети за осветлување со низок напон.

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата