Lucknight E- Sport

Lucknight E- Sport

Достапно за вашата нарачка
DEN 1.00
Залиха:

Високо квалитетна чистота на бакар 99,9% табла за бакарна фолија, мазна површина ,, ниска содржина на кислород, добра спроводливост. Карактеристики на производот : Добра флексибилност, густина, термичка спроводливост, електрична спроводливост ,. Постојат многу различни дебелини за да изберете : Дебелина : 4мм. Ширина : 100 мм, должина : 6, 00 мм. Карактеристики на материјалот : Температурата на топла обработка е 750- 830 степени; Температурата на annealing е 600- 700 степени; Температурата за прицврстување со ниска температура за да се елиминира внатрешниот стрес е 260-770 степени. Лесно за заварување, погодно за производство на сите видови на длабоки компоненти на сила на цртање и свиткување. Високо квалитетна чистота на бакар 99,9% табла за бакарна фолија, мазна површина ,, ниска содржина на кислород, добра спроводливост. Карактеристики на производот : Добра флексибилност, густина, термичка спроводливост, електрична спроводливост ,. Постојат многу различни дебелини за да изберете : Дебелина : 4мм. Ширина : 100 мм, должина : 6, 00 мм. Карактеристики на материјалот : Температурата на топла обработка е 750- 830 степени; Температурата на annealing е 600- 700 степени; Температурата за прицврстување со ниска температура за да се елиминира внатрешниот стрес е 260-770 степени. Лесно за заварување, погодно за производство на сите видови на длабоки компоненти на сила на цртање и свиткување. Изработено од месинг материјал, кој има добри механички својства и добра обработливост, може да издржи топол и ладен обработка на притисок, коцкиот е розово црвен метал, кој е виолетова по формирањето на бакарен оксид филм на површината, така што индустрискиот бакар обично се нарекува црвен бакар или електролитичен бакар. Рафинирањето може да добие 99-99,9% бакар, а електролизата може да добие 99,95-99,99% чистота на бакар. Спецификација : густината е 8-9g/ cm3 Точка на топење 1083 ° Ccategory : Електролитички бакарни серии на спроводливост на сериите ≥56ms/ m јачина на затегнување MPA = 295 Density 8.9 g/cmlsize : Различни различни дебелини за вас да изберете : 4mmwidth : 100ммл должина : ширина 600мм применливост : 1. Добра спроводливост, може да се користи за да се направат жици, кабли, четки, итн.; 2. Добрата термичка спроводливост се користи за производство на магнетни инструменти и мерачи што треба да се спречи електромагнетно мешање, како што се компаси, авијациски инструменти, итн.; 3. Може да се направи во пластичност како што се цевка, шипка, жица, лента, чинија, фолија, итн .4. Добрата еластичност, може да се направи во бакарниот црвен бакар има висока точка на топење и може лесно да се обработи во различни форми и обрасци. Длабоко црвениот метален сјај дава модерно чувство и има мирни, благородни квалитети. Тој е најчесто користен материјал во декорација на бакар. Сет : 1x бакар листови : DIY проекти, хоби, занаети, декорација на згради, индустриска, спроводлива топлина и слично.

Кон својствата

Density is 8-9g/cm3:
Melting point 1083°C:
Category:
Electrolytic Copper Series
Conductivity≥56ms/ m:
Tensile strength Mpa= 295:
Density 8.9g/cml:
Size:
a variety of different thicknesses for you to choose
Thickness:
4mm
Width:
100mm
Length:
600mm
Wide applicability:
1. Good conductivity, can be used to make wires, cables, brushes, etc.;:
2. Good thermal conductivity is used to manufacture magnetic instruments and meters that need to prevent electromagnetic interference, such as compasses, aviation instruments, etc.;:
3. Can be made into plasticity such as tube, rod, wire, tape, plate, foil, etc.:
4. Good ductility, can be made into copper :
Red copper has a high melting point and can be easily processed into various shapes and patterns. The deep red metallic luster gives a modern feel and has calm, noble qualities. It is the most commonly used material in copper decoration.:
Set:
1x copper sheet
Applications:
DIY projects, hobbies, crafts, building decoration, industrial, conduction heat, and so on

Најдобри предлози во категоријата