Маркери за пост-страница, разновидни бои, 1 во x 3 во, 50 чаршафи/подлога, 4 влошки/пакет

Маркери за пост-страница, разновидни бои, 1 во x 3 во, 50 чаршафи/подлога, 4 влошки/пакет

Достапно за вашата нарачка
DEN 81.44
Залиха:

Одлично за употреба за да ги обоите вашите документи. Корисно да се обележи кој било документ и останува ставен додека не се отстрани. Лесно за пишување и рециклирање. Избрани бои, 1 во x 3 in. 50 листови/подлога, 4 влошки/пакет. Сите маркери за пост-страници се рециклираат. Весникот во белешките за пост-ИТ е добиен од овластени, обновливи и одговорно управувани шуми. Маркерите на страницата Post-It (R) во разновидни бои и 1 во x 3 во големина се одлични за употреба за да ги обоите вашите документи. Тие се безбедни за употреба на скоро сите документи. Тие работат како знаме и пост-IT (R) нота комбинирана. Содржи 50 листови/подлога и 4 влошки/пакет.

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата