Meccanixity L Type Sholf Dilders, PVC Clear Clacle Seploator Organizer Clapboard for Countical Supermarket со магнетна лента 28 x 4 x 12cm пакет од 4

Meccanixity L Type Sholf Dilders, PVC Clear Clacle Seploator Organizer Clapboard for Countical Supermarket со магнетна лента

Достапно за вашата нарачка
DEN 319.84
Залиха:

Поделби на полица добро за супермаркет или други места каде што има полици за стоки за организирање и класифицирање на производот, како што се пијалоци, леб, бисквити, итн. Може да ја задржи вашата стока уредна и организирана. Големина : 28 x 4 x 12cm/10.92 x 1,56 x 4,68inch; пакет од 4 делители на полица. Поделби на полица изработени од ПВЦ материјал, боја чиста пријатна за окото, цврсти и издржливи за долгорочна употреба. Долната магнетна лента може цврсто да ја апсорбира полицата, не е лесно да падне. Едноставно е и погодно за употреба. Ставете ја таблата за поделба според големината на полицата и ставете ги производите што ви се потребни за да ги класифицирате на полицата. Ве молиме, потврдете го моделот и големината пред да купите. Поделби на полица добро за супермаркет или други места каде што има полици за стоки за организирање и класифицирање на производот, како што се пијалоци, леб, бисквити, итн. Може да ја задржи вашата стока уредна и организирана. Големина : 28 x 4 x 12cm/10.92 x 1,56 x 4,68inch; пакет од 4 делители на полица. Поделби на полица изработени од ПВЦ материјал, боја чиста пријатна за окото, цврсти и издржливи за долгорочна употреба. Долната магнетна лента може цврсто да ја апсорбира полицата, не е лесно да падне. Едноставно е и погодно за употреба. Ставете ја таблата за поделба според големината на полицата и ставете ги производите што ви се потребни за да ги класифицирате на полицата. Ве молиме, потврдете го моделот и големината пред да купите. Што е ова? Поделбите на полицата се добри за супермаркет или други места каде што има полици за стоки за организирање и класифицирање на производот, како што се пијалоци, леб, бисквити, итн. Може да ја задржи вашата стока уредна и организирана. Што ќе добијам? Големина : 28 x 4 x 12cm/10.92 x 1,56 x 4,68inch; пакет од 4 раздвојувачи на полици Постојат некои предности на производот? Поделување на полиците изработени од ПВЦ материјал, боја чиста пријатна за окото, цврсти и издржливи за долгорочна употреба. Долната магнетна лента може цврсто да ја апсорбира полицата, не е лесно да се испадне. Како да се користи? Едноставно и удобно е да се користи. Ставете ја таблата за поделба според големината на полицата и ставете ги производите што ви се потребни за да ги класифицирате на полицата што треба да забележам? Ве молиме, потврдете го моделот и големината пред да купите.

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата