Mech Marvels Mm2000i Преносен генератор, портокал

Mech Marvels Mm2000i Преносен генератор, портокал

Достапно за вашата нарачка
DEN 3.33
Залиха:

Тивка операција на 53 децибели, потивко од просечен разговор. EPA III 79. 7 CC 4-мозочен мотор OHV произведува 2000 Watts Surge и 1600 Watts. Технологија на чиста синус бранови за полнење паметни телефони, компјутери, батерии, мали уреди, телевизори, работни светла и единици RV A/C. Компактен преносен дизајн, со тежина од 46 фунти за лесно патување и транспорт. (2) излез на AC 120 V 13 A, (1) излез од 12 V DC 8 A, (1) 5 V DC USB -излез за да можете да наплаќате и да напојувате повеќе уреди одеднаш. Тивка операција на 53 децибели, потивко од просечен разговор. EPA III 79. 7 CC 4-мозочен мотор OHV произведува 2000 Watts Surge и 1600 Watts. Технологија на чиста синус бранови за полнење паметни телефони, компјутери, батерии, мали уреди, телевизори, работни светла и единици RV A/C. Компактен преносен дизајн, со тежина од 46 фунти за лесно патување и транспорт. (2) излез на AC 120 V 13 A, (1) излез од 12 V DC 8 A, (1) 5 V DC USB -излез за да можете да наплаќате и да напојувате повеќе уреди одеднаш. Механизмот се чуди од 2.000 вати Преносен генератор на инверторот за напојување произведува чиста енергија ослободена од напонски шила и капки без да се направи целата бучава на редовен генератор на гас. Паметно и преносно на 46 bs Тоа е вистински шампион со шепот на тивок извор на чиста моќ за употреба на домови или работни места, кампување, лов, опашка или општа употреба со рекреативни возила. Mech Marvels Sine Power Pro 2000i ефикасно работи цели 7 часа на половина оптоварување со 79. 7 CC 4-мозочен мотор OHV мотор, само со употреба на 0. 14 галони гориво на час. Со автоматска контрола на идејата, таа работи со исклучително тивка 53 децибели на мирување, потивок од просечен разговор. Целосно спакуваниот панел е опремена со два трикратни лекови од 120 V, еден сад 12 V DC и една 5 V USB порта. Автоматско исклучување со ниско масло, со ниско гориво со светла за индикација, заедно со заштита за заштита на преоптоварување и вашиот генератор и вашата електроника од оштетување. Предложена употреба општа домашна употреба за напојување чувствителна електронска опрема, батерии, мобилни уреди, мали уреди, на градилишта, единици RV A/C. Вклучените конектори за жица DC овозможуваат полнење на батерии од 12 V автомобилски и косилка за косилка на побарувачката. Способни за паралелно поврзување со друг механичар Marveles Sinopower Pro 2000i за да ја удвоите моќта!.

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата