Меџик nsонсон потпиша автограмирана врамена фотографија Лос Анџелес Лејкерс ПСА l90235

Меџик nsонсон потпиша автограмирана врамена фотографија Лос Анџелес Лејкерс ПСА l90235

Достапно за вашата нарачка
DEN 4591.84
Залиха:

Професионален спорт (ПСА/ДНК) - Компанијата која ја обезбедува автентичноста на оваа ставка. Повеќето артикли ќе дојдат со налепница и сертификат за холограм што одговара. Некои предмети може да дојдат само со прикачен холограм. Погледнете слики за повеќе детали. Оваа ставка е потпишана со рачно од страна на спортистот или славната личност. Ова не е репродуциран автограм. Погледнете внимателно на сликата за да се осигурате дека квалитетот на артикалот ќе ги задоволи вашите потреби. Можеби имаме повеќе копии од оваа ставка. Може да има мали разлики во оној што го добивате. Ако има број на COA во насловот на предметот, ќе ја добиете точната ставка на сликата, освен ако не е поинаку наведено. Само налепница за PSA - нема достапна COA за совпаѓање. Мерки за рамки 24 x 28. Ве молиме, внимателно испитајте ги фотографиите за состојбата на артикалот. Професионален спорт (ПСА/ДНК) - Компанијата која ја обезбедува автентичноста на оваа ставка. Повеќето артикли ќе дојдат со налепница и сертификат за холограм што одговара. Некои предмети може да дојдат само со прикачен холограм. Погледнете слики за повеќе детали. Оваа ставка е потпишана со рачно од страна на спортистот или славната личност. Ова не е репродуциран автограм. Погледнете внимателно на сликата за да се осигурате дека квалитетот на артикалот ќе ги задоволи вашите потреби. Можеби имаме повеќе копии од оваа ставка. Може да има мали разлики во оној што го добивате. Ако има број на COA во насловот на предметот, ќе ја добиете точната ставка на сликата, освен ако не е поинаку наведено. Само налепница за PSA - нема достапна COA за совпаѓање. Мерки за рамки 24 x 28. Ве молиме, внимателно испитајте ги фотографиите за состојбата на артикалот. Ова е за една магија на „Меџик nsонсон“ автограмирана со врамена фотографија.

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата