Meraki MV32 Ultra Compact Indoor Fisheye Camerae

Meraki MV32 Ultra Compact Indoor Fisheye Camerae

Достапно за вашата нарачка
DEN 0.67
Залиха:

Ултра компактен фотоапарат за рибари во затворен простор - Управување со облак, сигурно складирање на работ и напредна аналитика. Сензор за 8,4 MP со снимање до 2058 x 2058. Микрофон за аудио снимање. Хоризонтални и вертикални полиња на гледање од 180 степени ја фаќаат целата сцена. 256 GB Интегрирано складирање на цврста состојба со висока издржливост. Ултра компактен фактор на форма со мало стапало за инсталација. Ултра компактен фотоапарат за рибари во затворен простор - Управување со облак, сигурно складирање на работ и напредна аналитика. Сензор за 8,4 MP со снимање до 2058 x 2058. Микрофон за аудио снимање. Хоризонтални и вертикални полиња на гледање од 180 степени ја фаќаат целата сцена. 256 GB Интегрирано складирање на цврста состојба со висока издржливост. Ултра компактен фактор на форма со мало стапало за инсталација. MV32, член на семејството на паметната камера од втора генерација MV, комбинира моќна, напредна аналитика со преглед на 360 ° во компактен фактор на форма. Со моќен хардвер и архитектонската едноставност на семејството МВ, MV32 ја продолжува смената од камерите за физичка безбедност и безбедност, во обезбедување на деловна интелигенција.

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата