Мкс Класичен Лц-Лц Оптички ЛГХ Компатибилен Адаптер Панел Со Сини Едномодни Адаптери за 12 Влакна

Мкс Класичен Лц-Лц Оптички ЛГХ Компатибилен Адаптер Панел Со Сини Едномодни Адаптери за 12 Влакна

Достапно за вашата нарачка
DEN 2.00
Залиха:

Обезбедува безбедно и сигурно средство за поврзување на каблите со оптички влакна. Обезбедува безбедно и сигурно средство за поврзување на каблите со оптички влакна. Игличките за притискање обезбедуваат сигурно и цврсто вклопување. Дизајниран да одговара на празни панели за лепенки со оптички влакна, куќишта за држачи за решетки со оптички влакна и куќишта за монтирање на ѕид со оптички влакна. Вградени прицврстувачи за притискање и влечење. Лесно прицврстување и отстранување. Обезбедува безбедно и сигурно средство за поврзување на каблите со оптички влакна. Обезбедува безбедно и сигурно средство за поврзување на каблите со оптички влакна. Игличките за притискање обезбедуваат сигурно и цврсто вклопување. Дизајниран да одговара на празни панели за лепенки со оптички влакна, куќишта за држачи за решетки со оптички влакна и куќишта за монтирање на ѕид со оптички влакна. Вградени прицврстувачи за притискање и влечење. Лесно прицврстување и отстранување. p>LC адаптер панели се дизајнирани да одговараат на оптички влакна празно лепенка панел, решетката и ѕид монтирање оптички влакна куќишта. Тие се компатибилни и со мултимодни (ммф) и со едномодни (СМФ) апликации со влакна. Карактеристиките Обезбедуваат безбедно и сигурно средство за поврзување на каблите со оптички влакна. Игличките за притискање обезбедуваат сигурно и цврсто вклопување. Дизајниран да одговара на празни панели за лепенки со оптички влакна, куќишта за држачи за решетки со оптички влакна и куќишта за монтирање на ѕид со оптички влакна. Керамички Ракав.

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата