Mocever Case Compational за ~ 2018 11.6 HP Chromebook 11 G5 / 11 -VXXXXX серија само лаптоп компјутери - Јасно - Јасно

Mocever Case Compational за ~ 2018 11.6 HP Chromebook 11 G5 / 11 -VXXXXX серија само лаптоп компјутери - Јасно - Јасно

Достапно за вашата нарачка
DEN 1.33
Залиха:

HP Chromebook 11 G1 серија лаптоп. HP Chromebook 11 G2/G3/G4 серија лаптоп. HP Chromebook 11 G4 EE / G5 EE серија лаптоп. HP Chromebook 11 G6 EE / G7 EE серија лаптоп. HP Chromebook X360 11 G1 EE серија лаптоп. HP Chromebook X2 (12-F000) Серија лаптоп. Забелешка ☞⚠❤? ‼ ⭕? ❤. ❌‼ ️? ⭕ Не одговара на други лаптопи од 11,6-инчен HP Chromebook. Не е компатибилен и со други лаптопи HP, исто така. ❌‼ ️? ⭕. Изработено од висококвалитетен проucирен поликарбонат материјал кој е отпорен на Shatter и ќе го заштити вашиот лаптоп компјутери за 2016 година ~ 2018 11,6 "HP Chromebook 11 G5 / 11-VXXXXX Серија лаптоп компјутери. Наменети за совршено да се вклопат во 2016 ~ 2018 11.6" HP Chromebook 11 G5 / 11 -Vxxxxx серија лаптоп компјутери со димензија од 11,25 x 8.07 x 0,72 во (28,6 x 20,5 x 1,8 см). 2-парчиња со мала тежина (7 мл или 200 g) школка лесно се прилепува и исклучува. Забелешка ☞⚠❤? ‼ ⭕? ❤. ❌‼ ️? ⭕ Не одговара на други лаптопи од 11,6-инчен HP Chromebook. Не е компатибилен и со други лаптопи HP, исто така. ❌‼ ️? ⭕. Изработено од висококвалитетен проucирен поликарбонат материјал кој е отпорен на Shatter и ќе го заштити вашиот лаптоп компјутери за 2016 година ~ 2018 11,6 "HP Chromebook 11 G5 / 11-VXXXXX Серија лаптоп компјутери. Наменети за совршено да се вклопат во 2016 ~ 2018 11.6" HP Chromebook 11 G5 / 11 -Vxxxxx серија лаптоп компјутери со димензија од 11,25 x 8.07 x 0,72 во (28,6 x 20,5 x 1,8 см). 2-парчиња со мала тежина (7 мл или 200 g) школка лесно се прилепува и исклучува.

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата