Modiphius Dune RPG - Атреиди Колекционерско издание на основно правило

Modiphius Dune RPG - Атреиди Колекционерско издание на основно правило

Достапно за вашата нарачка
DEN 3.33
Залиха:

Dune : Авантурите во играта за играње улоги во Империум ве одведуваат во далечна иднина надвор од сè што сте замислиле, каде стравот е убиец на умот, затоа не заборавајте да ги задржите вашите духови за вас. Кој и да изберете да бидете, запомнете дека оние што го контролираат зачинот го контролираат универзумот. Dune : Авантурите во играта за играње улоги во Империум ве одведуваат во далечна иднина надвор од сè што сте замислиле, каде стравот е убиец на умот, затоа не заборавајте да ги задржите вашите духови за вас. Првично, директна ексклузивна забава Модифиус! Да се ​​заколнам за заклетвата на транспарентот и да се борите за најблагородните куќи е голема чест во Империум. Покажете ги вашите бои и придружете се на Хаус Атриес со изданието на ова колекционер. Земете ги вашите ликови на патување низ прикажаните светови на научното ремек-дело на Френк Херберт, живејте ги елитните агенти кои работат за благородни куќи, каде што менторите, мечевите, шпионите, сестрите на Бене Гесерит, ѓаволите советници, па дури и пустинските Фремен се здружуваат за да го следат вашиот транспарент. Првично, директна ексклузивна забава Модифиус! Да се ​​заколнам за заклетвата на транспарентот и да се борите за најблагородните куќи е голема чест во Империум. Изградете ја вашата куќа, издлабете го вашето место во универзумот или обновете ја античката лоза и борете се за империјалниот престол. Покажете ги вашите бои и придружете се на Хаус Атриес со изданието на ова колекционер. Империум е место на смртоносни дуели, феудална политика и мистериозни способности, благородни куќи политичко постојано за моќ, влијание и одмазда во универзумот каде сечилото може да ги промени среќата на милиони. Направено во Литванија. Изградете ја вашата куќа, издлабете го вашето место во универзумот или обновете ја античката лоза и борете се за империјалниот престол. Империум е место на смртоносни дуели, феудална политика и мистериозни способности, благородни куќи политичко постојано за моќ, влијание и одмазда во универзумот каде сечилото може да ги промени среќата на милиони. Империум е место на смртоносни дуели, феудална политика и мистериозни способности, благородни куќи политичко постојано за моќ, влијание и одмазда во универзумот каде сечилото може да ги промени среќата на милиони. Земете ги вашите ликови на патување низ прикажаните светови на научното ремек-дело на Френк Херберт, живејте ги елитните агенти кои работат за благородни куќи, каде што менторите, мечевите, шпионите, сестрите на Бене Гесерит, ѓаволите советници, па дури и пустинските Фремен се здружуваат за да го следат вашиот транспарент. Dune : Авантурите во играта за играње улоги во Империум ве одведуваат во далечна иднина надвор од сè што сте замислиле, каде стравот е убиец на умот, затоа не заборавајте да ги задржите вашите духови за вас. Покажете ги вашите бои и придружете се на Хаус Атриес со изданието на ова колекционер.Првично, директна ексклузивна забава Модифиус! Да се ​​заколнам за заклетвата на транспарентот и да се борите за најблагородните куќи е голема чест во Империум. Изградете ја вашата куќа, издлабете го вашето место во универзумот или обновете ја античката лоза и борете се за империјалниот престол.

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата