Модул за напојување 2.8V ~ 5.5V Влез Позитивен и негативен излез од 12V 5V до 12VDC DC Конверзија табла HW520

Модул за напојување 2.8V ~ 5.5V Влез Позитивен и негативен излез од 12V 5V до 12VDC DC Конверзија табла HW520

Достапно за вашата нарачка
DEN 979.20
Залиха:

Модул за напојување 2.8 V ~ 5.5 V Влез Позитивен и негативен излез од 12 V 5 V до 12 VDC DC Конверзија табла HW520. Модул за напојување 2.8 V ~ 5.5 V Влез Позитивен и негативен излез од 12 V 5 V до 12 VDC DC Конверзија табла HW520. Модул за напојување 2.8 V ~ 5.5 V Влез Позитивен и негативен излез од 12 V 5 V до 12 VDC DC Конверзија табла HW520.

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата