N/А Пенкало Диск Метал Масло Тапан USB Флеш Диск 64GB 32GB 16GB 8GB 4GB Pendrive 128GB 256GB Нова Меморија Стап Кул U Стап

N/А Пенкало Диск Метал Масло Тапан USB Флеш Диск 64GB 32GB 16GB 8GB 4GB Pendrive 128GB 256GB Нова Меморија Стап Кул U Стап

Достапно за вашата нарачка
DEN 1.67
Залиха:

За да избегнете губење на податоци или механичко оштетување, не напојувајте го компјутерот или исклучете го флеш-дискот за време на преносот. Ве молиме, не отстранувајте ГО ВАШИОТ USB флеш-уред кога се користи во спротивно вашите податоци може да загубат. Откако ќе користите USB флеш-уред, подобро е да го отстраните што е можно поскоро. Тоа ќе помогне да се продолжи неговиот животен век на складирање. Ве молиме, не форматирајте го ВАШИОТ USB флеш-уред често, инаку USB-УРЕДОТ лесно ќе се оштети. Значи, постојат некои разлики помеѓу капацитетот на екранот и номиналниот капацитет на производите за флеш меморија. За да избегнете губење на податоци или механичко оштетување, не напојувајте го компјутерот или исклучете го флеш-дискот за време на преносот. Ве молиме, не отстранувајте ГО ВАШИОТ USB флеш-уред кога се користи во спротивно вашите податоци може да загубат. Откако ќе користите USB флеш-уред, подобро е да го отстраните што е можно поскоро. Тоа ќе помогне да се продолжи неговиот животен век на складирање. Ве молиме, не форматирајте го ВАШИОТ USB флеш-уред често, инаку USB-УРЕДОТ лесно ќе се оштети. Значи, постојат некои разлики помеѓу капацитетот на екранот и номиналниот капацитет на производите за флеш меморија. За да избегнете губење на податоци или механичко оштетување, не напојувајте го компјутерот или исклучете го флеш-дискот за време на преносот.Ве молиме, не отстранувајте ГО ВАШИОТ USB флеш-уред кога се користи во спротивно вашите податоци може да загубат.Откако ќе користите USB флеш-уред, подобро е да го отстраните што е можно поскоро. Тоа ќе помогне да се продолжи неговиот животен век на складирање.Ве молиме, не форматирајте го ВАШИОТ USB флеш-уред често, инаку USB-уредот ќе се оштети easily.So постојат некои разлики помеѓу капацитетот на екранот и номиналниот капацитет на производите за флеш меморија.16 GB=приближно 14.4 GB-14. 8 GB32 GB=приближно 28.5 GB-30 GB64 GB=приближно 58.5 GB-60 GB128 GB=приближно 110 GB-124 GB256 GB=приближно 240 GB-250 GB1 TB USB ФЛЕШ Диск ЗА СКЛАДИРАЊЕ USB Диск ЗА Компјутер / Лаптоп / КОМПЈУТЕР.

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата