N04-9551-58 T4 SANTOPRENE/METALLIC FILUE COLD го заменува Wilden P/N 04-9551-58

N04-9551-58 T4 SANTOPRENE/METALLIC FILUE COLD го заменува Wilden P/N 04-9551-58

Достапно за вашата нарачка
DEN 4167.20
Залиха:

Пад на делови за замена за водечки производители на пумпа за AODD. Делови со висок квалитет по ниска цена. Инвентар за големи делови достапен. Проширување на списокот на делови од пумпата по пазарот AODD. Пад на делови за замена за водечки производители на пумпа за AODD. Делови со висок квалитет по ниска цена. Инвентар за големи делови достапен. Проширување на списокот на делови од пумпата по пазарот AODD. Номад N04-9551-58 T4 Santoprene/Metallic за пумпи за брендови Wilden. Заменува Wilden P/N 04-9551-58 содржи : (2) N04-1010-58 Diaphragm, Santoprene (4) N04-1080-58 Valve Ball, Santoprene (4) N04-1120-58 Valve Seat, Santopren (1) Заптивка за воздушен вентил N04-2600-52, Buna (1) N04-3500-52 пригушувачки плоча за заптивка, Buna (2) N04-3520-52 Централен блок заптивка, Buna (7) N08-3210-55-225 Slyder Ring, PTFE (2) N04-3520-52 Централен блок заптивка, Буна (7) N08-3210-55-225 SLYDER RING, PTFE. -Алтернативни броеви на делови : делови од пампер PP04-9551-58. Слично на Wilden Новиот дел 04-9804-58.

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата