Национален Детроит 900 8-инчен Бондо Хог Сандер Рокфорд, ИЛ САД

Национален Детроит 900 8-инчен Бондо Хог Сандер Рокфорд, ИЛ САД

Достапно за вашата нарачка
DEN 6559.84
Залиха:

Оригиналниот, честопати имитиран, „Кал свињи“ Сандер. Подлога управувана од 8 ″. Брзо, контролирано отстранување на акции. Одлично за израмнување и забележување на високи и ниски места. Тешки, преголеми лежишта заедно со само највисоки делови. Моторите се изработени од челик и алуминиум, а не од пластика. Произведено во САД. Оригиналниот, честопати имитиран, „кал свињи“ Сандер. Подлога управувана од 8 ″. Брзо, контролирано отстранување на акции. Одлично за израмнување и забележување на високи и ниски места. Тешки, преголеми лежишта заедно со само највисоки делови. Моторите се изработени од челик и алуминиум, а не од пластика. Произведено во описот на производот на САД. (5мм) Орбита, 5,2 фунти, 1/4npt, 90 psi max, 23 cfm (14cfm avg) 8 "(199mm) подлога, должина : 5,5", висина : 10,8 "Оригиналниот, честопати имитиран, 'кал. Хог' Сандер. Подлога управувана од 8 ″. Брзо, контролирано отстранување на акции. Одлично за израмнување и забележување на високи и ниски места. Зошто Националните Детроит Сандерс се подобри? • Тешки, преголеми лежишта заедно со само највисок квалитет на делови. • Моторите се изработени од челик и алуминиум, а не од пластика !!!. • Произведено во САД. • Не е потребна посебна алатка за услуга и одржување (лесно се санираат со вообичаени рачни алатки). • Нашите DA Sanders можат да работат со различни влошки со истата алатка. • Над 65 години искуство. • Нашите алатки се направени за сериозниот професионалец. • Сертифициран CE. • Поради построги толеранции на производство, потрошувачката на воздух на нашите алатки е значително помала од многу наши конкуренти, што резултира во поефикасно користење на вашиот компресор. • Сите алатки се дизајнирани со корисникот во умот за удобност. Од производителот за пескање на телото, израмнување и отстранување на боја.

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата