Нијагарин Секач С638Р-0.375-Д3-Р015.0-З6 Хта Карбид Радиус Крај Мил, ХТА Слој, 6 Флејти, 0.3750 Дијаметар На Сечење, 0.3750 Дијаметар На Стеблото, 3.000 Вкупна Должина, 1.2500 Должина На ?

Нијагарин Секач С638Р-0.375-Д3-Р015.0-З6 Хта Карбид Радиус Крај Мил, ХТА Слој, 6 Флејти, 0.3750 Дијаметар На Сечење, 0.3750

Достапно за вашата нарачка
DEN 2.33
Залиха:

Дизајниран за техники на глодање со голема брзина (трохоидално мелење, мелење Кора и Оптимизирано грубост). Нееднакво растојание на флејта за елиминирање на хармониците. Подготовка на работ за зголемување на јачината на работ. Зголемен простор за чипови во споредба со 7 и 9 флејта. ХТА облогата значително го подобрува животниот век и сигурноста на алатот со спречување на чипсување, термичко и абразивно абење и вграден раб. Фокусот на нијагара на ова семејство на производи е на обработка со голема брзина и оптимизирани апликации за грубост во материјалите ИСО м и ИСО. Овие алатки се особено корисни во воздушниот сегмент каде што потребата на клиентите е да ја зголемат продуктивноста. Геометриите со повеќе флејти, исто така, обезбедуваат подобрени завршетоци на работното парче со зголемена стапка на отстранување на метал. Со овие додатоци, семејството со повеќе флејти сега е поразновидно и полесно за употреба во широк спектар на апликации.

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата