Noyito TXS0102 2-битен двонасочен конвертор на ниво на напон I2C IIC Ниво на модул

Noyito TXS0102 2-битен двонасочен конвертор на ниво на напон I2C IIC Ниво на модул

Достапно за вашата нарачка
DEN 2.67
Залиха:

Ова овозможува поддршка на пониски и повисоки логички нивоа на сигнал, истовремено обезбедувајќи двонасочни можности за превод помеѓу кој било од 1,8-V, 2,5-V, 3,3-V и 5-V напонски јазли. За да се обезбеди состојба на висока импеданса за време на напојување или напојување, ОЕ треба да биде врзана за GND преку отпорник на пулдо; Минималната вредност на отпорникот се определува со способноста за изворот на струја на возачот. Опис : Овој дво-битен преведувач што не се пренасочува е преведувач на ниво на напон и може да се користи за воспоставување на дигитална компатибилност на префрлување помеѓу системите со мешан напон. За да се обезбеди состојба на висока импеданса за време на напојување или напојување, ОЕ треба да биде врзана за GND преку отпорник на пулдо; Минималната вредност на отпорникот се определува со способноста за изворот на струја на возачот.

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата