ОДИСОН - Замена на штандот на нозете за iMac 21,5 A1311

ОДИСОН - Замена на штандот на нозете за iMac 21,5 A1311

Достапно за вашата нарачка
DEN 2.33
Залиха:

Што е вклучено : штанд на нозете. Компатибилност : IMAC10,1 крајот на 2009 година (MB950 LL/A). Компатибилност : IMAC11,2 средината на 2010 година (MC508 LL/A, MC509 LL/A). Компатибилност : IMAC12,1 средината на 2011 година (MC309 LL/A, MC812 LL/A) & IMAC12,1 крајот на 2011 година (MC978 LL/A) APN : 922-9371. Што е вклучено : штанд на нозете. Компатибилност : IMAC10,1 крајот на 2009 година (MB950 LL/A). Компатибилност : IMAC11,2 средината на 2010 година (MC508 LL/A, MC509 LL/A). Компатибилност : IMAC12,1 средината на 2011 година (MC309 LL/A, MC812 LL/A) & IMAC12,1 крајот на 2011 година (MC978 LL/A) APN : 922-9371. Што е вклучено : - Компатибилност на штандот на нозете : IMAC 21.5 'A1311 - IMAC10,1 крајот на 2009 година : MB950 LL/A (3,06 GHz Core 2 Duo) - IMAC10,1 крајот на 2009 година : MB950 LL/A (3,33 GHz Core 2 Duo) - IMAC11,2 Средината на 2010 година : MC508 LL/A (3.06 GHz Core i3) - IMAC11,2 MID 2010 : MC509 LL/A (3,2 GHz Core i3) - IMAC11,2 MID 2010 : MC509 LL/A (3,6 GHz Core i5) - IMAC12,1 MID 2011 година : MC309 LL/A (2,5 GHz Core i5) - IMAC12,1 MID 2011 : MC812 LL/A (2,7 GHz Core I7) - IMAC12,1 MID 2011 : MC812 LL/A (2,8 GHz Core I7) - IMAC12,1 крајот на 2011 година : MC978 LL /A (3,1 GHz Core i3) Идентификување на броеви : - АПН : 922-9371.

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата