Ослободување на кабел за далечински прекинувач на Кави, за канон PowerShot и Pentax Samsung Contax како RS-60E3

Ослободување на кабел за далечински прекинувач на Кави, за канон PowerShot и Pentax Samsung Contax како RS-60E3

Достапно за вашата нарачка
DEN 3.33
Залиха:

Поврзувањето со кабелот е заменливо. Погодно за сите дигитални SLR со различни кабли за поврзување. Поддржете едно снимање, континуирано снимање и долго изложеност (режим на сијалица), копче за притискање напред кон заклучување. Компатибилен со Canon EOS 60 D, 1000 D, 550 D, 500 D, 450 D, 400 D, 350 D, 300 D, Power Shot G10, G11, EOS 30, 33, 50, 300, Pentax : K7, K10, K20, K100, K200, Samsung : GX- 1 L, GX-1 S, GX-10, GX-20, Contax : 645, N1, NX, N дигитален. Контрола на активирање на автоматски фокус и бленда. Снимајте слики без тресење на фотоапаратот. Користете за континуирани или единечни изложености. Ниту една батерија која е потребна со камера. Поврзувањето со кабелот е заменливо. Погодно за сите дигитални SLR со различни кабли за поврзување. Поддржете едно снимање, континуирано снимање и долго изложеност (режим на сијалица), копче за притискање напред кон заклучување. Компатибилен со Canon EOS 60 D, 1000 D, 550 D, 500 D, 450 D, 400 D, 350 D, 300 D, Power Shot G10, G11, EOS 30, 33, 50, 300, Pentax : K7, K10, K20, K100, K200, Samsung : GX- 1 L, GX-1 S, GX-10, GX-20, Contax : 645, N1, NX, N дигитален. Контрола на активирање на автоматски фокус и бленда. Снимајте слики без тресење на фотоапаратот. Користете за континуирани или единечни изложености. Ниту една батерија која е потребна со камера.

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата