пајакот 1 - Www.laboratoire-prothesiste-dentaire.com

VXB Бренд Јапонија MJC-55-WH 5/8 инчи до 11/16 инчи Вилица Тип Флексибилни Спојка Спојка Создаден 2 Дијаметар: 11/16 Инчен Должина

Спојка Создаден 1 Дијаметар : 5 / 8 инчи Спојување Создаден 2 Дијаметар : 11 / 16 инчи Должина На Спојување : 78...

DEN 0.67
Достапност: Достапно за вашата нарачка
VXB Бренд Јапонија MJC-55CSK-ERD 11/16 инчи до 1 Инчен Вилица Тип Флексибилни Спојка Спојка Создаден 2 Дијаметар: 1 Инчен Должина

Спојување Создаден 1 Дијаметар : 11 / 16 инчи Спојување Создаден 2 Дијаметар : 1 инч Должина На Спојување : 78...

DEN 2.33
Достапност: Достапно за вашата нарачка
VXB Бренд Јапонија MJC-55CS - EWH 14mm до 30mm Вилица-Тип Флексибилни Спојка Спојка Создаден 2 Дијаметар:30mm Должина Спојување:

Спојка Создаден 1 Дијаметар : 14мм Спојување Создаден 2 Дијаметар : 30мм Должина На Спојување : 78...

DEN 6392.32
Достапност: Достапно за вашата нарачка
VXB бренд Јапонија MJC-40K-RD 10mm до 14мм Флексибилно спојување на типот на вилицата се појави 2 Дијаметар: 14мм Должина на

Спојување со дијаметар од 1 дијаметар : 10мм Спојување со 2 дијаметар : 14мм Должина на спојување : 66...

DEN 4216.32
Достапност: Достапно за вашата нарачка
Vxb бренд Јапонија MJB-65-IGR 16mm до 30мм Флексибилно спојување на типот на вилицата, ДОДЕЛЕН ДИАМЕТЕР: 30мм Должина на спојување:

Спојување со дијаметар од 1 дијаметар : 16мм Спојување на носење 2 дијаметар : 30мм Должина на спојување : 90..

DEN 2.00
Достапност: Достапно за вашата нарачка
VXB Бренд Јапонија MJC-65CS-RD 24mm до 28mm Флексибилна Спојка Од Типот На Вилицата Создаден 2 Дијаметар: 28mm Должина На Спојката:

Спојка Создаден 1 Дијаметар : 24мм Спојување Создаден 2 Дијаметар : 28мм Должина На Спојување : 90...

DEN 1.00
Достапност: Достапно за вашата нарачка
VXB Бренд Јапонија MJC-20CS-EWH 1/4 инчи до 7mm Вилица-Тип Флексибилни Спојка Спојка Создаден 2 Дијаметар: 7mm Должина Спојување:

Спојка Создаден 1 Дијаметар : 1 / 4 инчи Спојка Создаден 2 Дијаметар : 7мм Должина На Спојување : 30 Спојување

DEN 2360.32
Достапност: Достапно за вашата нарачка
VXB бренд Јапонија MJC-55CSK-WH 1/2 инчи до 14мм Флексибилно спојување на типот на типот на вилицата Долга 2 Дијаметар: 14мм

Спојување на носење 1 дијаметар : 1 / 2 инч Спојување со 2 дијаметар : 14мм Должина на спојување : 78...

DEN 7352.32
Достапност: Достапно за вашата нарачка
VXB Бренд Јапонија MJC-55-EGR 22mm до 7/8 Инчен Вилица Тип Флексибилни Спојка Спојка Создаден 2 Дијаметар:7/8 Инчен Должина

Спојка Создаден 1 Дијаметар : 22мм Спојување Создаден 2 Дијаметар : 7 / 8 инчи Должина На Спојување : 78 Спојув

DEN 6392.32
Достапност: Достапно за вашата нарачка
Vxb бренд Јапонија MJC-65CS-IGR 15mm до 28мм Флексибилно спојување на типот на вилицата на вилицата ДОГОВОР 2 Дијаметар: 28мм

Спојување со дијаметар од 1 дијаметар : 15мм Спојување со 2 дијаметар : 28мм Должина на спојување : 90...

DEN 8504.32
Достапност: Достапно за вашата нарачка
VXB Бренд Јапонија MJC-65CSK-RD 1/2 инчи до 35mm Вилица-Тип Флексибилни Спојка Спојка Создаден 2 Дијаметар: 35mm Должина Спојување:

Спојка Создаден 1 Дијаметар : 1 / 2 инчи Спојка Создаден 2 Дијаметар : 35мм Должина На Спојување : 90 Спојување

DEN 3.33
Достапност: Достапно за вашата нарачка
VXB Бренд Јапонија MJC-55K - RD 11mm до 19mm Вилица Тип Флексибилни Спојка Спојка Создаден 2 Дијаметар:19mm Должина Спојување:

Спојка Создаден 1 Дијаметар : 11мм Спојување Создаден 2 Дијаметар : 19мм Должина На Спојување : 78 Спојување �

DEN 3.00
Достапност: Достапно за вашата нарачка
VXB Бренд Јапонија MJC-65CSK-ERD 1/2 инчи до 20mm Вилица-Тип Флексибилни Спојка Спојка Создаден 2 Дијаметар: 20mm Должина Спојување:

Спојка Создаден 1 Дијаметар : 1 / 2 инчи Спојка Создаден 2 Дијаметар : 20мм Должина На Спојување : 90 Спојување

DEN 0.33
Достапност: Достапно за вашата нарачка
VXB Бренд Јапонија MJC-30CS-ERD 3/8 инчи до 14mm Вилица-Тип Флексибилни Спојка Спојка Создаден 2 Дијаметар: 14mm Должина Спојување:

Спојка Создаден 1 Дијаметар : 3 / 8 инчи Спојка Создаден 2 Дијаметар : 14мм Должина На Спојување : 35...

DEN 3064.32
Достапност: Достапно за вашата нарачка
Vxb бренд Јапонија MJC-30CS-eBl 6mm до 6,35 Mm Флексибилно спојување на типот на вилицата на вилицата ДОГОВОР 2 Дијаметар: 6,35мм

Спојување со дијаметар од 1 дијаметар : 6мм Спојување на носење 2 дијаметар : 6,35мм Должина на спојување : 35.

DEN 3064.32
Достапност: Достапно за вашата нарачка
VXB Бренд Јапонија MJC-40CS - EWH 12mm до 15mm Вилица-Тип Флексибилни Спојка Спојка Создаден 2 Дијаметар:15mm Должина Спојување:

Спојка Создаден 1 Дијаметар : 12мм Спојување Создаден 2 Дијаметар : 15мм Должина На Спојување : 66 Спојување �

DEN 3704.32
Достапност: Достапно за вашата нарачка
VXB Бренд Јапонија MJC-20CS-EGR 6,35 Mm до 3/8 Инчен Тип На Вилица Флексибилна Спојка За Спојување Создаден 2 Дијаметар: 3/8

Спојка Создаден 1 Дијаметар : 6,35 мм Спојување Создаден 2 Дијаметар : 3 / 8 инчи Должина На Спојување : 30 Спој�

DEN 2360.32
Достапност: Достапно за вашата нарачка
VXB Бренд Јапонија MJC-65-GR 3/4 инчи до 7/8 Инчен Тип На Вилица Флексибилна Спојка Спојка Создаден 2 Дијаметар: 7/8 Инчен Должина

Спојка Создаден 1 Дијаметар : 3 / 4 инчи Спојување Создаден 2 Дијаметар : 7 / 8 инчи Должина На Спојување : 90...

DEN 8504.32
Достапност: Достапно за вашата нарачка
VXB Бренд Јапонија MJC-65-WH 24mm до 32mm Вилица Тип Флексибилни Спојка Спојка Создаден 2 Дијаметар:32mm Должина Спојување:

Спојка Создаден 1 Дијаметар : 24мм Спојување Создаден 2 Дијаметар : 32мм Должина На Спојување : 90 Спојување �

DEN 8504.32
Достапност: Достапно за вашата нарачка
VXB Бренд Јапонија MJC-65CSK-ERD 19mm до 22mm Вилица Тип Флексибилни Спојка Спојка Создаден 2 Дијаметар: 22mm Должина Спојување:

Спојка Создаден 1 Дијаметар : 19мм Спојување Создаден 2 Дијаметар : 22мм Должина На Спојување : 90 Спојување �

DEN 1.00
Достапност: Достапно за вашата нарачка
VXB Бренд Јапонија MJB-80-BL 30mm до 45mm Вилица Тип Флексибилни Спојка Спојка Создаден 2 Дијаметар:45mm Должина Спојување:

Спојка Создаден 1 Дијаметар : 30мм Спојување Создаден 2 Дијаметар : 45мм Должина На Спојување : 114 Спојување

DEN 3.00
Достапност: Достапно за вашата нарачка
VXB Бренд Јапонија MJC-65CS-WH 16mm до 30mm Вилица-Тип Флексибилни Спојка Спојка Создаден 2 Дијаметар: 30mm Должина Спојување:

Спојка Создаден 1 Дијаметар : 16мм Спојување Создаден 2 Дијаметар : 30мм Должина На Спојување : 90...

DEN 8504.32
Достапност: Достапно за вашата нарачка
VXB Бренд Јапонија MJC-65CSK-RD 11/16 инчи до 24mm Вилица Тип Флексибилни Спојка Спојка Создаден 2 Дијаметар: 24mm Должина Спојување:

Спојување Создаден 1 Дијаметар : 11 / 16 инчи Спојка Создаден 2 Дијаметар : 24мм Должина На Спојување : 90 Споју

DEN 9784.32
Достапност: Достапно за вашата нарачка
VXB бренд Јапонија MJB-80-BL 20мм до 22мм Флексибилна спојка со спојување од типот на вилицата Дор 2 Дијаметар: 22мм Должина

Спојување со дијаметар од 1 дијаметар : 20мм Спојување со 2 дијаметар : 22мм Должина на спојување : 114 Спојув�

DEN 1.33
Достапност: Достапно за вашата нарачка
VXB Бренд Јапонија MJC-55K-WH 14mm до 18mm Вилица-Тип Флексибилни Спојка Спојка Создаден 2 Дијаметар: 18mm Должина Спојување:

Спојка Создаден 1 Дијаметар : 14мм Спојување Создаден 2 Дијаметар : 18мм Должина На Спојување : 78 Спојување �

DEN 1.00
Достапност: Достапно за вашата нарачка
VXB Бренд Јапонија MJC-65CSK - WH 15/16 инчи до 1 1/4 Инчен Вилица Тип Флексибилни Спојка Спојка Создаден 2 Дијаметар: 1 1/4

Спојка Создаден 1 Дијаметар : 15 / 16 инчи Спојување Создаден 2 Дијаметар : 1 1 / 4 инчи Должина На Спојување : 90.

DEN 1.67
Достапност: Достапно за вашата нарачка
VXB Бренд Јапонија MJC-55CSK-RD 14mm до 22mm Вилица Тип Флексибилни Спојка Спојка Создаден 2 Дијаметар: 22mm Должина Спојување:

Спојка Создаден 1 Дијаметар : 14мм Спојување Создаден 2 Дијаметар : 22мм Должина На Спојување : 78 Спојување �

DEN 0.67
Достапност: Достапно за вашата нарачка
VXB Бренд Јапонија MJC-55CSK-ebl 1/2 инчи до 22mm Вилица-Тип Флексибилни Спојка Спојка Создаден 2 Дијаметар: 22mm Должина Спојување:

Спојка Создаден 1 Дијаметар : 1 / 2 инчи Спојка Создаден 2 Дијаметар : 22мм Должина На Спојување : 78...

DEN 7352.32
Достапност: Достапно за вашата нарачка
VXB бренд Јапонија MJC-65CSK-GR 3/4 инчи до 7/8 инчен флексибилно спојување на типот на типот, ДОГОВОР 2 ДИАМЕТЕР: 7/8 инчи

Спојување со дијаметар од 1 дијаметар : 3 / 4 инчи Спојување со дијаметар од 2 дијаметар : 7 / 8 инчи Должина н�

DEN 1.67
Достапност: Достапно за вашата нарачка
VXB Бренд Јапонија MJC-14-EWH 4mm до 6,35 Mm Флексибилна Спојка Од Типот На Вилицата Создаден 2 Дијаметар:6,35 Mm Должина На

Спојка Создаден 1 Дијаметар : 4мм Спојување Создаден 2 Дијаметар : 6,35 мм Должина На Спојување : 22 Спојување

DEN 1.67
Достапност: Достапно за вашата нарачка
Пронајден е 635 Од стоката