Педало 23226е1а-М-Ц3 Сферичен Валчест Лежиште, Директно Отвор, Месинг Кафез, Ц3 Клиренс, Метрички, 130ММ ИД, 230мм ОД, 80мм Ширина, 2600 вртежи Во минута Максимална Брзина На Ро?

Педало 23226е1а-М-Ц3 Сферичен Валчест Лежиште, Директно Отвор, Месинг Кафез, Ц3 Клиренс, Метрички, 130ММ ИД, 230мм ОД, 80мм

Достапно за вашата нарачка
DEN 1.33
Залиха:

Радијалниот клиренс C3 овозможува термичка експанзија за континуирани работни температури до 200 Степени C/392 Степени F. Запечатените лежишта се подмачкуваат со масло или маснотии во фабриката за лежишта, додека отворените и заштитени лежишта треба да се подмачкуваат на место, со периодично повторно нанесување на подмачкување, врз основа на употреба. Цврстиот месинг кафез воден од ролери спречува ролерите на бурето да дојдат во контакт едни со други за време на употребата, намалувајќи го триењето, вибрациите и бучавата.Двоен ред сферичен валчест лежиште за апликации кои поддржуваат радијални и осцилирачки аксијални оптоварувања. Спецификации главни димензии на лежиштето ДИН 635-2 Основни оценки за динамичко оптоварување ДИН ИСО 281 Димензионални И геометриски толеранции ДИН 620-2, класа на толеранција ПН Ц3 радијален внатрешен клиренс ДИН 620-4 (ИСО 5 753) Преку-стврднувачки челик За внатрешни и надворешни прстени И ролки ИСО 683-17 Систем за создавање броеви на делови ЗА тркалачки лежишта ДИН 623-1 валчестите лежишта користат елементи За тркалање ЗА ДА ГО ОДРЖАТ одвојувањето помеѓу Подвижните Делови За да го намалат ротационото триење И ДА ГИ ПОДДРЖАТ РАДИЈАЛНИТЕ И аксијалните Оптоварувања. Тркалачките лежишта се користат во низа апликации од земјоделски машини до опрема за пренесување, роботика, стоматолошка опрема, лифтови, валавници, шахти за кормила на бродови и агрегатни дробилки, меѓу другите. Има ознака За радијален внатрешен клиренс C3 за да покаже дека радијалната гасена помеѓу внатрешниот и надворешниот прстен е поголема од стандардниот cn (нормален) клиренс. Овие елементи можат да бидат еден од следниве типови : топчести, цилиндрични, сферични, буриња, игли, вретено или заострени. ФАГ произведува различни лежишта кои ги исполнуваат стандардите На Меѓународната Организација за Стандардизација (ИСО) и Институтот Дојч Фур Нормунг (ДИН) за обезбедување квалитет. Ова лежиште е оценето како "Светло", што го прави применливо за употреба за просечни оптоварувања или каде што просторот е затегнат, има поголем сет на ролери од стандардните ролки за дополнителна издржливост и може да се користи до максимална работна температура од 200 Степени Ц/392 Степени Ф. Двата реда на симетрично распоредени ролки за буриња на лежиштето, кои се ориентирани на конкавна патека, се дизајнирани да поддржуваат аксијални оптоварувања во која било насока, вклучувајќи ги и оние со ограничени толеранции на дијаметар (како кај осцилирачкиот транспортер на шејкер).

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата