Планински мажи Трајни 10 парчиња 3.175212мм Две флејти цврсти карбид микро -крајни мелници, секачи за мелење, алатки за гравура на дрво ЦПУ, спирални рутер битови профес?

Планински мажи Трајни 10 парчиња 3.175212мм Две флејти цврсти карбид микро -крајни мелници, секачи за мелење, алатки за гравура

Достапно за вашата нарачка
DEN 2.00
Залиха:

- Професионални алатки изработени од висококвалитетни материјали, одлична изработка и издржлива. Професионални алатки во индустрискиот сектор. -CNC рутер парчиња со двојно лепење алатки. -Овозможува прецизно, лесно искуство со сечење. -Без лепење, без чад, без мирис и тивок за време на обработката. -Долг сервисен живот, не е лесен за кршење. - Професионални алатки изработени од висококвалитетни материјали, одлична изработка и издржлива. Професионални алатки во индустрискиот сектор. -CNC рутер парчиња со двојно лепење алатки. -Овозможува прецизно, лесно искуство со сечење. -Без лепење, без чад, без мирис и тивок за време на обработката. -Долг сервисен живот, не е лесен за кршење. Ако ви требаат повеќе алатки од различни типови, можете да ни напишете. Willе ви служиме сесрдно. Спецификација : Дијаметар на Шанк : 3.175mmcutting Edge Dialmeter : 2mmcutting Edge должина : 12mmmatery : Цврста должина на карбадовер : 1.5inchweight : 40 Gpackage : 10pcs Соодветни материјали : 1. Метал, т.е. бакар, алуминиум2. Акрилик, ПВЦ, најлон, смола3. Поголемиот дел од пластика 4. Вуд5. Стакло со влакна 6. Јаглерод : (1) Одлична технологија за мелење на работ. (2) Без лепење, без чад, без мирис и тивка за време на обработката. (3) Долг животен век, не е лесен за пробивање. Упатства за безбедност : 1. Производот на мозокот не е употреба за луѓе под 18 години.2. Предметот се користи само за индустриско сечење, а не за опасна статија.

Кон својствата

Shank diameter:
3.175mm
Cutting edge diameter:
2mm
Cutting edge Length:
12mm
Material:
Solid Carbide
over length:
1.5inch
Weight:
40g
Package:
10pcs
Suitable Materials:
1. Metal, i.e. Copper, Aluminum:
2. Acrylic, PVC, Nylon, Resin:
3. Majority of plastics :
4. Wood:
5. Fibre glass :
6. Carbon:
Feature:
(1) Excellent edge-grinding technology.:
(2) without sticking, smokeless, odorless and silent during processing.:
(3) Long service life, not easy to break.:
Safety instructions:
1. the bladed product is not use for people under 18 years.:
2. the item is only use for industrial cutting not hazardous article. :

Најдобри предлози во категоријата