Пливачот на олимписки златен медал на Дара Торес во САД, потпишан 8x10 Фото автограмирана 8 ЈСА - Автограмски олимписки фотографии

Пливачот на олимписки златен медал на Дара Торес во САД, потпишан 8x10 Фото автограмирана 8 ЈСА - Автограмски олимписки фотографии

Достапно за вашата нарачка
DEN 3.00
Залиха:

Ако се автограмира, вклучува индивидуално нумериран холограм очигледен. Категорија; Автограмирани олимписки фотографии. Пливачот на Олимписки златен медал на Дара Торес САД потпиша 8х10 фото-автоматски 8 JSA Ако производот е непотпишан или не е користен за игра, нема да биде вклучен и меморијалии на Дара Торес. меморијали.

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата