Повлечен спојник на спојката за Polaris RZR 900/1000/XP, Ranger 900/1000, General 4/1000 XP, Sportsman 850/1000, Scrambler 850/1000, Snowmobile 340/700/800 и повеќе, го заменува OEM # 2872085

Повлечен спојник на спојката за Polaris RZR 900/1000/XP, Ranger 900/1000, General 4/1000 XP, Sportsman 850/1000, Scrambler 850/1000,

Достапно за вашата нарачка
DEN 2.33
Залиха:

Fitment - оваа алатка за влечење на спојката ги отстранува спојките на погонот на страната на Поларис од страна на страната и моторната снег; Работете со повеќето Ranger на Polaris UTV, RZR, XP, EPS, LE, 900, модели на екипаж од 2011 година. Погледнете ги деталите за вклопување во сликата #2. Спецификација - прецизна машинска обработка за точност, долга 3/4 " - 16 нишка, 14-1/2". Квалитет - Конструиран од тешки, јаглероден челик и топлина третирани за супериорна јачина. Замена - Замена за OEM дел # 2872085, надминете го квалитетот на OEM на половина од цената. Белешка - Ве молиме, проверете ја вашата година, направете и моделирајте пред да купите. Погледнете ги деталите за вклопување во сликата #2. Fitment - оваа алатка за влечење на спојката ги отстранува спојките на погонот на страната на Поларис од страна на страната и моторната снег; Работете со повеќето Ranger на Polaris UTV, RZR, XP, EPS, LE, 900, модели на екипаж од 2011 година. Погледнете ги деталите за вклопување во сликата #2. Спецификација - прецизна машинска обработка за точност, долга 3/4 " - 16 нишка, 14-1/2". Квалитет - Конструиран од тешки, јаглероден челик и топлина третирани за супериорна јачина. Замена - Замена за OEM дел # 2872085, надминете го квалитетот на OEM на половина од цената. Белешка - Ве молиме, проверете ја вашата година, направете и моделирајте пред да купите. Погледнете ги деталите за вклопување во сликата #2. Ги отстранува спојките на погонот на страната на Поларис од страна на страната и снежната мотор; работи со повеќето Ranger на Поларис UTV, RZR, XP, EPS, LE, 900, модели на екипаж од 2011 година. Погледнете ги фитментите под Polaris RZR 900 S : 2015+ Polaris RZR 900 XC : 2015-2021 Polaris RZR 900 : 2015+ Polaris RZR 4 900 : 2015-2021 Polaris RZR S4 900 : 2018-2020 : 2019+ Polaris RZR XP 900 : 2011-2014 Polaris RZR XP 4 900 : 2012-2014 Polaris RZR XP 1000 : 2014+ Polaris RZR XP 4 1000 : 2014+ Polaris RZR XP Turbo : 2016+ Polaris RZR XP 4 Turbo : 2016+ Polaris RZR XP Turbo S : 2018+ Polaris RZR XP 4 Turbo S : 2019+ Polaris RZR Pro XP : 2020+ Polaris RZR RS1 : 2018+ Polaris Ranger 900 : 2013+ Polaris Ranger 900 Crew : 2014+ Polaris Ranger XP 1000 : 2017- 2020 Polaris Ranger XP 1000 Crew : 2017-2021 Polaris General : 2016+ Polaris General 4 : 2017+ Polaris General XP 1000 : 2020+ Polaris General XP 4 1000 : 2020+ Polaris Scrambler 850 : 2015+ Polaris Scrambler 850 Touring : 2017+ Polaris Scrambler 1000 : 2014+ Polaris Sportsman 1000 High Lighter : 2016+ Polaris Sportsman 1000 XP : 2015+ Polaris Sportsman Touring 1000 : 2015+ Поларис Спортсмен 850 High Ligther : 2016+ Polaris Sportsman 850 XP : 2010+ Polaris Sportsman 850 X2 : 2011 Polaris Sportsman Touring 850 : 2010-2015 Polaris Sportsman Forest 850 : 2011-2013 Polaris Sportsman Forest 1000 : 2015+ модели на снежни мотори 2003 Polaris 340 Edge4 Модели на мозочен удар 2006-08 440 XC Edge 1999-03 700 XCR 1993-03 800 XCR 1999-03 Сите САД Близнаци 2000-09.

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата