Прекинувач за вклучување, spdt, 10a @ 250V, quikConnct

Прекинувач за вклучување, spdt, 10a @ 250V, quikConnct

Достапно за вашата нарачка
DEN 1.00
Залиха:

Цена за : Секоја ставка : Прекинувач за прекинувач HP : 3/4 Формулар за контакт : СПДТ прекинувач Функција : Вклучено/на број на врски : 3 Терминали : Брзо за поврзување Дупка за монтирање : 0,50 "Дија. Матична диа. И Големина на низата : 0,470" AC контакт Оценка : 15 A @ 125 VAC, 10 A @ 250 VAC Должина на активаторот : 0,680 "Земја на потекло (предмет на промена) : Мексико. Цена за : Секоја ставка : Прекинувач за прекинување на прекинувачот HP : 3/4 Образец за контакт : СПДТ прекинувач Функција : ON/ON Број на број на број на број на број на број на број на број на број на број на број на број на број на број на број на број на број на број на број на број на број на број на број Врски : 3 Терминали : Дупка за монтирање на брзо поврзување : 0,50 "Дија. Матични диа. и Големина на конецот : 0,470 "Оценка за контакт со AC : 15 A @ 125 VAC, 10 A @ 250 VAC Должина на активаторот : 0,680" Земја на потекло (предмет на промена) : Мексико. 'Прекинувач за менување, формулар за контакт spdt, број на врски 3, вклучена функција на вклучување/вклучување, оценка за контакт со струја 15А @ 125 Vac, 10a @ 250 Vac, HP 3/4, Брзо поврзување на терминали, дупка за монтирање 0,50 in. Dia., Должина на активаторот 0,680 in., СТЕМ ДИА. и големина на конец 0,470 во. '.

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата