Производител на 5 парчиња/лот 25A SSR влез 3-32V DC излез 24-380V AC единечна реле за цврста состојба SSR-25DA

Производител на 5 парчиња/лот 25A SSR влез 3-32V DC излез 24-380V AC единечна реле за цврста состојба SSR-25DA

Достапно за вашата нарачка
DEN 1.67
Залиха:

Производител на 5 PCS/лот 25 A SSR влез 3-32 V DC излез 24-380 V AC единечна фаза на цврста состојба SSR-25 DA. Производител на 5 PCS/лот 25 A SSR влез 3-32 V DC излез 24-380 V AC единечна фаза на цврста состојба SSR-25 DA. Производител на 5 PCS/лот 25 A SSR влез 3-32 V DC излез 24-380 V AC единечна фаза на цврста состојба SSR-25 DA.

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата