Rocky Mountain Twist 95000412 Hex Shank 1/4 Bright 135 ° Bit, 3/16 големина, 2-5/16 должина на флејта, 4 вкупна должина

Rocky Mountain Twist 95000412 Hex Shank 1/4 Bright 135 ° Bit, 3/16 големина, 2-5/16 должина на флејта, 4 вкупна должина

Достапно за вашата нарачка
DEN 1.00
Залиха:

Хексот Шанк го зголемува вртежниот момент и престанува да се лизга во Чак. Флејтите се прецизно ниво за побрзо, поефикасно отстранување на чипови. Компатибилен удар безжичен удар. Одличен тир. Хексот Шанк го зголемува вртежниот момент и престанува да се лизга во Чак. Флејтите се прецизно ниво за побрзо, поефикасно отстранување на чипови. Компатибилен удар безжичен удар. Одличен тир. Rocky Mountain Twist 95000412 Hex Shank 1/4 "Bright 135 ° Bit, 3/16 големина, 0,1875 децимална големина, 2-5/16" должина на флејта, вкупна должина од 4 ". Битки за вежба. Индустриско одделение NAS челик (HSS) за употреба на алуминиум/бакар, дрво и пластика.

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата