Сандвик Коромант, 870-1060-7-ММ 2334, кородрил 870 вежба врв, Карбид, Десна Рака, 2334 Одделение, ПВД Алтикрн, Зертиво Технологија

Сандвик Коромант, 870-1060-7-ММ 2334, кородрил 870 вежба врв, Карбид, Десна Рака, 2334 Одделение, ПВД Алтикрн, Зертиво Технологија

Достапно за вашата нарачка
DEN 2.33
Залиха:

Придобивки од семејството на овој производ : Безбеден и сигурен процес на сечење. Високи стапки на пенетрација и одличен квалитет на дупката. Долг предвидлив век на траење на алатката и висока продуктивност. Ниска цена по дупка. Внатрешна течност за ладење. лопата-сечилото-инсерти. лопата-сечилото-инсерти. Сандвик коромант 870-1060-7-ММ 2334, совет за вежба Кородрил 870 е дел од семејството на производи Кородрил 870. Кородрил 870 вежба со разменлив врв заштедува време, ја зголемува продуктивноста и ги намалува трошоците по дупка. Прилагоден за да одговара на вашите потреби, Кородрил 870 е дизајниран да ги оптимизира апликациите преку опсег на дијаметар, чекори и можности за должина За областа На Толеранција На дупки H9-H10.

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата