Scruby 2P 4P 230V RCBO MCB 30MA преостаната струјно прекинувач со струја со струја и заштита од истекување 6-63A YCB6HLN-63 PLUS

Scruby 2P 4P 230V RCBO MCB 30MA преостаната струјно прекинувач со струја со струја и заштита од истекување 6-63A YCB6HLN-63

Достапно за вашата нарачка
DEN 536.64
Залиха:

Тип : ycb9le-80m, столбови : 2p, 4p, Спецификации : Оценета струја : 6a, 10a, 16a, 20a, 25 A, 32 A, 40 A, 50 A, 63 A, 80 A. Име на производот : DC Минијатурен прекинувач на колото. Користејќи го ова за контрола на моќноста од батерија до инвертер во соларен систем надвор од мрежата. Работи совршено за оневозможување на моќта или дејствување како краток заштитник за контролор на полнење. Се користи за преоптоварување на линијата и заштита од краток спој; Едноставно и погодно за употреба. Брзо затворање за да се обезбеди работа со оптоварување и продолжување на животниот век на услугата. Примена : Минијатурни прекинувачи на кола се користат во системите за мрежни мрежи, соларни и хибридни системи на ветерни системи. Тип : ycb9le-80m, столбови : 2p, 4p, Спецификации : Оценета струја : 6a, 10a, 16a, 20a, 25 A, 32 A, 40 A, 50 A, 63 A, 80 A. Име на производот : DC Минијатурен прекинувач на колото. Користејќи го ова за контрола на моќноста од батерија до инвертер во соларен систем надвор од мрежата. Работи совршено за оневозможување на моќта или дејствување како краток заштитник за контролор на полнење. Се користи за преоптоварување на линијата и заштита од краток спој; Едноставно и погодно за употреба. Брзо затворање за да се обезбеди работа со оптоварување и продолжување на животниот век на услугата. Примена : Минијатурни прекинувачи на кола се користат во системите за мрежни мрежи, соларни и хибридни системи на ветерни системи.

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата