Seco-LARM SD-996C-NUQ ENFORCER Универзален штрајк на електрична врата за метални и дрвени врати, вклучува 3 лични плочи за скоро кој било вид на врата, полето за избирање на полет?

Seco-LARM SD-996C-NUQ ENFORCER Универзален штрајк на електрична врата за метални и дрвени врати, вклучува 3 лични плочи за скоро

Достапно за вашата нарачка
DEN 1519.84
Залиха:

Вклучува 3 плочи за лице за скоро кој било тип на врата. Избирачки на поле за безбедна или безбедна операција. Операција со двојно напон на полето со двојно напон 12/24 VDC. Реверзибилниот дизајн што не е со рака се вклопува или од десната или левата врата. Низок профил : Штрајкот е само 1-1/4 "длабок за употреба со шупливи алуминиумски рамки. Seco-Larm SD-996 C-Nuq Enforcer Universal Electric Strike Strike за метални и дрвени врати, вклучува 3 лични плочи за скоро секој вид врата, поле- Избор што може да се избере со двојно напон 12/24 VDC операција Секу-Ларм Универзален штрајк на вратата може да се користи со речиси секој систем на цилиндрично-заклучување и може да се конфигурира за употреба во дрво, алуминиум или метални врати. Вклучени се три лични плочи со различна големина кои можат да бидат лесно инсталирани на штрајкот за да одговараат на специфичниот тип на рамка на вратата. Клучни карактеристики - UL 294 & UL 1034 Наведени - Вклучува 3 плочи за лице за скоро кој било вид на врата - изборот на полето за неуспех или неуспешна операција - Избор што може да се избира на полето Операција со двојно напон 12/24 VDC-напојувана од соленоид-реверзибилен не-ракав дизајн се вклопува или од десната или левата врата-низок профил : штрајкот е длабок само 1-1/4 "длабок за употреба со спецификации на шупливи алуминиумски рамки - Оперативен напон : 12 или 24 VDC ± 15% - Операција : Неуспех -безбеден или безбеден - Тековен ждрепка : 280 MA@12 VDC, 140m A@24 VDC - Јачина на вилицата : 2.000 -lb - Оперативна температура : 14 ° F ~ 113 ° F. (-10 ° ~ 45 ° C) - Оперативна влажност : 85% ± 15% - димензии - алуминиум : 4-7/8 "x 1-1/4" (124x32 mm) - Димензии - шуплив метал : 4-7/ 8 "x 1-1/4" (124x32 mm)-димензии-дрво : 7-15/16 "x 1-7/16" (202x37 mm).

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата