SJYDQ Надворешен покажувач Компас Деца мултифункционални водоотпорни светлечки преносни насоки прецизност надвор од патот

SJYDQ Надворешен покажувач Компас Деца мултифункционални водоотпорни светлечки преносни насоки прецизност надвор од патот

Достапно за вашата нарачка
DEN 1.33
Залиха:

Нема чуден мирис, пријателски материјал, здрав и уверен. Применливи сценарија : Дневно патување, патување на отворено, интеракција родител-дете, симулирано учење. Точно позиционирање, светло и преносно. LED ноќното гледање на отворено може да биде итно. Идентификувајте ја насоката и истражете го непознатото. Ставете го хоризонтално со стрелката што покажува на север. Нема чуден мирис, пријателски материјал, здрав и уверен. Применливи сценарија : Дневно патување, патување на отворено, интеракција родител-дете, симулирано учење. Точно позиционирање, светло и преносно. LED ноќното гледање на отворено може да биде итно. Идентификувајте ја насоката и истражете го непознатото. Ставете го хоризонтално со стрелката што покажува на север. Без посебен мирис, пријателски материјал, здрав и уверен. Сценари што можат да се применуваат : Дневно патување, патување на отворено, интеракција родител-дете, симулирано учење. Ставете го хоризонтално со стрелката што покажува на север. : Сега, без оглед на шокот : Да, без оглед на светлосниот дисплеј : Метод на yescarrying : Mandheld Display Режим : Покажувач за модерни, компактен и лесен за патување, со лента за да се избегне загуба. Нота : Кога користите компас, држете се подалеку од предмети што генерираат магнети.

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата