Случај за торбичка за футроли на футрола за кожа за Sony Xperia L4, рачно изработена оригинална кожна телефонска кутија, куќиште за кожна торбичка, вертикална мека кожа ф?

Случај за торбичка за футроли на футрола за кожа за Sony Xperia L4, рачно изработена оригинална кожна телефонска кутија, куќиште

Достапно за вашата нарачка
DEN 233.60
Залиха:

Направено од највисок квалитет на природна мека кожа. Секој дел од кожа има уникатен стил, така што секоја торбичка има уникатен стил и може да изгледа малку поинаку, исто така различно од прикажувањето на сликите. Долг сервисен живот загарантиран поради силни рабови направени? На специјални нишки, ефективни дури и под тешка употреба. Кожа доволно густа за да ги апсорбира протоците во случај на пад. Направено од највисок квалитет на природна мека кожа. Секој дел од кожа има уникатен стил, така што секоја торбичка има уникатен стил и може да изгледа малку поинаку, исто така различно од прикажувањето на сликите. Долг сервисен живот загарантиран поради силни рабови направени? На специјални нишки, ефективни дури и под тешка употреба. Кожа доволно густа за да ги апсорбира протоците во случај на пад. Направено од највисок квалитет на природна мека кожа е пријатна за допир Секој дел од кожа има уникатен стил, така што секоја торбичка има уникатен стил и може да изгледа малку поинаку, исто така различно од сликите покажуваат дека долгиот животен век е загарантиран заради силен Меди направени? Од специјални навои, ефективни дури и под тешка употреба кожа доволно густа за да ги апсорбираат тековите во случај на пад.

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата