SMC ZL112-G-SMC ZL112-G Вакуумскиjектор, 1,2 mm млазница. Диа, 84кпа Макс. Вац. Притиснете, x2b;0.2 токс2b;0.5 MPa Supp. Притиснете.

SMC ZL112-G-SMC ZL112-G Вакуумскиjектор, 1,2 mm млазница. Диа, 84кпа Макс. Вац. Притиснете, x2b;0.2 токс2b;0.5 MPa Supp. Притиснете.

Достапно за вашата нарачка
DEN 256.00
Залиха:

дијаметар на млазницата : 1,2 мм. тип на вакуумска порта : 12 Женски Еден Допир мм. тип на издувни гасови : Придушувач. опсег на притисок на снабдување : +0,2 до +0,5 Мпа. максимален вакуумски притисок : -84 кпа. дијаметар на млазницата : 1,2 мм. тип на вакуумска порта : 12 Женски Еден Допир мм. тип на издувни гасови : Придушувач. опсег на притисок на снабдување : +0,2 до +0,5 Мпа. максимален вакуумски притисок : -84 кпа. Спецификација : дијаметар на млазницата : 1,2 мм тип на вакуумска порта : 12 женски еден Допир мм тип на издувни гасови : опсег на притисок на снабдување Со Придушувач : +0,2 до +0,5 мпа максимален вакуумски притисок : -84 кпа доказ притисок : +0,7 мпа тип на порта за снабдување : 6 Женски Еден Допир мм.

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата