Sportaxis- Крикет Абдоминална стража- Удобно заштитен атлетски куп за спорт

Sportaxis- Крикет Абдоминална стража- Удобно заштитен атлетски куп за спорт

Достапно за вашата нарачка
DEN 539.20
Залиха:

Конструкција на материјали : Нашите абдоминални чувари се со големо влијание, поли поли-заштитници. Совршено се вклопува во џокери и брифинзи и е обликуван за да се даде оптимална заштита на препоните. Бојата може да варира : Нашите абдоминални чувари се во истакнати бои. Клиентите можат да добијат некој од нив. Заштита и удобност : Нашите абдоминални чувари се дизајнирани да обезбедат оптимална заштита, не го ограничуваат движењето на играчот, нуди максимална удобност и дополнително засилување на играчите на полето на крикет. Големина на возрасни : Нашите чувари се со единствена големина што одговара на максималните возрасни. Идеално за : Идеално за сите контакти спортови како крикет, бејзбол. Помага во избегнување на повреди. Конструкција на материјали : Нашите абдоминални чувари се со големо влијание, поли поли-заштитници. Совршено се вклопува во џокери и брифинзи и е обликуван за да се даде оптимална заштита на препоните. Бојата може да варира : Нашите абдоминални чувари се во истакнати бои. Клиентите можат да добијат некој од нив. Заштита и удобност : Нашите абдоминални чувари се дизајнирани да обезбедат оптимална заштита, не го ограничуваат движењето на играчот, нуди максимална удобност и дополнително засилување на играчите на полето на крикет. Големина на возрасни : Нашите чувари се со единствена големина што одговара на максималните возрасни. Идеално за : Идеално за сите контакти спортови како крикет, бејзбол. Помага во избегнување на повреди. Конкурентните спортови понекогаш можат да станат заканувачки за вашата благосостојба заради природата на спортот. Крикет е таков спорт што се игра со навистина тврда топка што во основа е оружје ако ве погоди со голема брзина. Ова е причината зошто гледате меѓународни и високи играчи кои ја носат целата таа заштитна опрема како шлемови, нараквици, влошки и многу други чувари. Но, не сите чувари се видливи за аутсајдер. Најважните се кријат додека ја вршат својата работа. Најважното од овие чувари е абдоминалната стража, и ако барате еден со исклучителен квалитет и заштита, абдоминалниот чувар на крикет Sport Axis е вистинскиот избор за вас.

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата