Sports Sports Sports Cap за 32 мл и 40 мл широко шишиња со алкални вода и шишиња со шишиња со шишиња со шишиња со уста - дизајн без протекување со флексибилна рачка и силиконска сл

Sports Sports Sports Cap за 32 мл и 40 мл широко шишиња со алкални вода и шишиња со шишиња со шишиња со шишиња со уста -

Достапно за вашата нарачка
DEN 207.84
Залиха:

✔ Превртете го Spout : Spout има лесна лост за да се преврти покрај држачот на палецот за да го задржи капачето и да го отвори плукањето со едната рака! Излезот кога е затворен е 100% доказ за протекување. Ова помага да ја задржите водата ладна и да го задржите шишето изолирано. ◆ Флексибилна рачка ◆ Широка уста за да ги собере шишињата од 32 мл и 40 мл Дилн и сите шишиња со шишиња со хидро колба ◆ држач на палецот за лесно држење на капачето и да го отвори Спајт со една рака ◆ 100% дизајн без истекување Нашите производи се дизајнирани да се дизајнираат да се дизајнираат да се дизајнираат нашите производи Поедноставете го вашиот живот, зајакнувајќи ви да бидете позитивно влијание врз луѓето околу вас. Многу висока стапка на проток за да ја угасните жедта и да ве одржуваат хидрирани цел ден. Многу различни начини да го држите капачето и да го отворите плукањето за да пиете. Има флексибилна рачка за да може полесно да се носи со вас за да можете да кликнете или да го закачите шишето во торбата додека сте во движење. Како и капакот на вшмукување, овој капак е дизајниран да ги намали потребните операции за вашето дневно пиење, но капакот за залак не бара слама. Доаѓа со флексибилна силиконска слама што може да се намали за да одговара на која било од шишињата со ширина од 32 мл или 40 мл ширина. Измијте на горниот решетка. Се прикачува на флексибилна силиконска слама од храна. Многу висока стапка на проток за да ја угасните жедта и да ве одржуваат хидрирани цел ден. ???????? : Флексибилното капаче за рачка е дизајнирана да го задржи шишето изолирано.✔ 100% дизајн без протекување : За разлика од толку многу други спортови, јамка и слама капачиња, нашата спортска капа Dyln нема да протече. Силиконскиот заптивка е трајно обезбеден во капачето, така што не се губи. ✔ За шишиња со шишиња со шишиња со уста, хидро колба и други : Широката спортска капа за уста е компатибилно со шишињата со алкални вода од 32 мл и 40 Шишиња со вода од хидро колба од уста. Измијте на горниот решетка. ✔ 100% дизајн без протекување : За разлика од толку многу други спортови, јамка и слама капачиња, нашата спортска капа Dyln нема да протече. Се прикачува на флексибилна силиконска слама од храна. Како и капакот на вшмукување, овој капак е дизајниран да ги намали потребните операции за вашето дневно пиење, но капакот за залак не бара слама. Многу различни начини да го држите капачето и да го отворите плукањето за да пиете. За шише од 16 мл и 21 мл. Спортското капаче е безбедна машина за миење садови. ✔ Превртете го Spout : Spout има лесна лост за да се преврти покрај држачот на палецот за да го задржи капачето и да го отвори плукањето со едната рака! Излезот кога е затворен е 100% доказ за протекување. ✔ Патентиран дизајн : уникатен дизајн за да ја задржите водата изолирана и ладна бидејќи капачето е целосно запечатено и доказ за истекување. ✔ За шишиња со шишиња со шишиња со уста, хидро колба и други : Широката спортска капа за уста е компатибилно со шишињата со алкални вода од 32 мл и 40 Шишиња со вода од хидро колба од уста. Користете го упатството за да ја намалите силиконската слама до соодветната должина. Шишето Dyln има алкализирачки дифузер за витабија за да ја зголеми p H вредноста на вашата вода до 9+.

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата