Среден добро DC-DC конвертор, 3.3V, 6A-RSD-60G-3.3

Среден добро DC-DC конвертор, 3.3V, 6A-RSD-60G-3.3

Достапно за вашата нарачка
DEN 0.33
Залиха:

Цена за : Секој број на излези : 1 излезна моќност Макс : 40 W излезен напон - излез 1 : 3.3 V излезна струја - Излез 1 : 12 A излезен напон - излез 2 : - излезна струја - излез 2 : - излезен напон - излез 3 : - Излезна струја - Излез 3 : - Опсег на производи : RSD -60 Серија Влезен напон DC Min : 9 V Влезен напон DC MAX : 36 V DC / DC Конвертор за монтирање : Панел. Тип на излез на конверторот DC / DC : Фиксиран. Цена за : Секој број на излези : 1 излезна моќност Макс : 40 W излезен напон - излез 1 : 3.3 V излезна струја - Излез 1 : 12 A излезен напон - излез 2 : - излезна струја - излез 2 : - излезен напон - излез 3 : - Излезна струја - Излез 3 : - Опсег на производи : RSD -60 Серија Влезен напон DC Min : 9 V Влезен напон DC MAX : 36 V DC / DC Конвертор за монтирање : Панел. Тип на излез на конверторот DC / DC : Фиксиран. DC-DC конвертор, 3.3 V, 6 A; Број на излези : 1 излез; Излезна моќност Макс : 40 W; Излезен напон - излез 1 : 3.3 V; Излезна струја - излез 1 : 12а; Излезен напон - излез 2 : -; Излезна струја - излез 2 : -; Излезен напон - излез 3 : -; Излез ROHS во согласност : Да.

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата