Стерлинг заптивка ORVT391X25 Viton број-391 Стандарден О-прстен, флуорополимер еластомер, 70 тврдост на Дурометар, 22 ID, 22-3/8 OD

Стерлинг заптивка ORVT391X25 Viton број-391 Стандарден О-прстен, флуорополимер еластомер, 70 тврдост на Дурометар, 22 ID, 22-3/8

Достапно за вашата нарачка
DEN 14431.20
Залиха:

Ова соединение нуди одлична хемиска, температура, стареење и отпорност на озон. Ниско оток во маслото ASTM бр.1, и IRM 902 и IRM 903. Одлична отпорност на киселини, горива, минерални и растителни масла и масла, алифатични, ароматични и хлорирани јаглеводороди, хидраулични течности што не се затегнуваат (HFD) и многу органски растворувачи и хемикалии. Опсег на температура : 2 степени до 400 степени F (-16 степени до 204 степени Ц). Ограничувањата се пареа, топла вода, амини, поларни растворувачи, органски растворувачи со мала молекуларна тежина и течности за сопирачки засновани на гликол. Амонијак гас, ниски молекуларни органски киселини (формирани и оцетни киселини). Ова соединение нуди одлична хемиска, температура, стареење и отпорност на озон. Ниско оток во маслото ASTM бр.1, и IRM 902 и IRM 903. Одлична отпорност на киселини, горива, минерални и растителни масла и масла, алифатични, ароматични и хлорирани јаглеводороди, хидраулични течности што не се затегнуваат (HFD) и многу органски растворувачи и хемикалии. Опсег на температура : 2 степени до 400 степени F (-16 степени до 204 степени Ц). Ограничувањата се пареа, топла вода, амини, поларни растворувачи, органски растворувачи со мала молекуларна тежина и течности за сопирачки засновани на гликол. Амонијак гас, ниски молекуларни органски киселини (формирани и оцетни киселини). Стерлинг заптивка О-прстен Витон/ФКМ број-391 стандард има одличен отпор на висока температура, озон, временски услови, кислород, минерално масло, горива, хидраулични течности и ароматика; Тоа е соединение засновано на ко-полимер, кое има широк хемиски отпор и добри вредности за поставување на компресија. QTY 25. ORVT391 X25.

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата