Theraband Professional Latex отпорност цевки за горниот дел од телото, долниот дел од телото и јадрото, рехабилитацијата и климатизацијата

Theraband Professional Latex отпорност цевки за горниот дел од телото, долниот дел од телото и јадрото, рехабилитацијата и климатизацијата

Достапно за вашата нарачка
DEN 0.33
Залиха:

Вежбање и зајакнување на мускулите во горниот и долниот дел од телото за да се изгради јачина, да се зголеми движењето и да се подобри климатизацијата. Подобрува јачина, опсег на движење и флексибилност во едноставен за употреба, преносен производ што работи во клиниката, салата, дома или на патот. Системот за прогресивна отпорност во боја им овозможува на корисниците да го препознаат подобрувањето како што се случува, бидејќи станете посилни, можете да се искачите на следната боја. Рехабилитирајте ги мускулите преку едноставни, но ефективни вежби за зголемување на јачината и подобрување на движењето. Средни црвени цевки се трето од осум нивоа на отпорност и одлични за рехабилитација и вежбање на отпорност на светлина, тие нудат 3,7 фунти. Отпорност и 25% се зголемуваат од претходната боја на 100% издолжување и 5,5 фунти. на 200%.

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата