uxcell ракав што лежи од 20мм роди 23мм ОД 30мм должина на обични лежишта завиткани од осипчиња

uxcell ракав што лежи од 20мм роди 23мм ОД 30мм должина на обични лежишта завиткани од осипчиња

Достапно за вашата нарачка
DEN 119.84
Залиха:

Обичните лежишта се конструираат со челик како основа, синтеруван порозен сферичен слој на бакар во прав, бакар-позлатен на надворешната површина. Завитканото грмушка е само-подмачкувачки. Тој нуди добар имот на триење, отпорност на абење и низок шум. Цврсто триење Олис Бусинг може да работи за време на широк опсег на температура. Погодно за апликации со лизгачки движења. Лежиштата на ракав на осип се најпогодни за места каде што се потребни само-подмачкувачки својства на материјалот. Големина - Дијаметар на родител : 20мм, надворешен дијаметар : 23мм, должина : 30мм. Материјал - јаглероден челик база со бронзена синтерувана и композитна обвивка. Функција - Оилис, без одржување, добар имот на триење. Истакнато со добар капацитет на оптоварување и перформанси на отпорност на абење. Функција - Бушините можат да се користат за различни намени, како што се позиционирање, намалување на абење и вибрации или да се изолира вратилото од специјалните медиуми за да се зголеми животот на вратилото. Апликација - Широка апликација, како што се текстилна машина, машина за печатење, хидрауличен натоварувач, фитнес опрема и земјоделска машинерија. Големина - Дијаметар на родител : 20мм, надворешен дијаметар : 23мм, должина : 30мм. Материјал - јаглероден челик база со бронзена синтерувана и композитна обвивка. Функција - Оилис, без одржување, добар имот на триење. Истакнато со добар капацитет на оптоварување и перформанси на отпорност на абење. Функција - Бушините можат да се користат за различни намени, како што се позиционирање, намалување на абење и вибрации или да се изолира вратилото од специјалните медиуми за да се зголеми животот на вратилото. Апликација - Широка апликација, како што се текстилна машина, машина за печатење, хидрауличен натоварувач, фитнес опрема и земјоделска машинерија.

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата