Vkopa A3 Dry Erase Weekly Planner Board - 16 x 12 Магнетна табла за дневно, неделно и месечно распоред, графикони, фитнес, подготвител за оброци и повеќе за домашни миленици, деца и возра?

Vkopa A3 Dry Erase Weekly Planner Board - 16 x 12 Магнетна табла за дневно, неделно и месечно распоред, графикони, фитнес, подготвител

Достапно за вашата нарачка
DEN 1.33
Залиха:

Останете организирани со целото семејство - направете го семејниот живот полесен со јасно прикажување на дневни состаноци, оброци, задачи и потсетници за овој планер за семејни задачи. Елиминирајте ја заборавите и повторувачките прашања со централизиран распоред што секој може да го види. Неделната планерска табла VKOPA A3 Draise Weekly доаѓа во пакет со вредности со сите магнетни додатоци, вклучувајќи 3 високо-квалитетни маркери (црна, црвена и сина) и магнетски бришач. Кажете му збогум на збунетоста и испланирајте со доверба! Нашата табла го олеснува да ги задржи сите во јамка за тоа што е на менито, така што никогаш нема да мора да се грижите за истекување на состојки или да не знаете што да јадете. Безбедно, без токсин и ефикасно-уживајте во безбедно и супериорно искуство за пишување со маркери за фино врвни исполнети со нетоксично мастило. Еразарот со целосна големина го прави чистењето на таблата со ветре и ви заштедува време. Сите испорачани во заштитна амбалажа за да се обезбеди дека пристигнува во совршена состојба. Нашата табла за планер на A3 Dry Erase Weekly е совршен потсетник за одржување на сите важни настани и состаноци организирани и пред вас. Нема повеќе пропуштени родендени или состаноци, чувајте го вашиот распоред и живот во ред со леснотија!. Останете организирани со целото семејство - направете го семејниот живот полесен со јасно прикажување на дневни состаноци, оброци, задачи и потсетници за овој планер за семејни задачи. Елиминирајте ја заборавите и повторувачките прашања со централизиран распоред што секој може да го види. Неделната планерска табла VKOPA A3 Draise Weekly доаѓа во пакет со вредности со сите магнетни додатоци, вклучувајќи 3 високо-квалитетни маркери (црна, црвена и сина) и магнетски бришач. Кажете му збогум на збунетоста и испланирајте со доверба! Нашата табла го олеснува да ги задржи сите во јамка за тоа што е на менито, така што никогаш нема да мора да се грижите за истекување на состојки или да не знаете што да јадете. Безбедно, без токсин и ефикасно-уживајте во безбедно и супериорно искуство за пишување со маркери за фино врвни исполнети со нетоксично мастило. Еразарот со целосна големина го прави чистењето на таблата со ветре и ви заштедува време. Сите испорачани во заштитна амбалажа за да се обезбеди дека пристигнува во совршена состојба. Нашата табла за планер на A3 Dry Erase Weekly е совршен потсетник за одржување на сите важни настани и состаноци организирани и пред вас. Нема повеќе пропуштени родендени или состаноци, чувајте го вашиот распоред и живот во ред со леснотија!. Нашата табла за календари навистина може да му даде пауза на вашиот ум. Едноставниот дизајн ви овозможува да ги прилагодите секоја скучна работа или задачи, исто така персонализирајте со пишување на името во секоја кутија за задачи, идеално во различни бои. Вашата нова табела за магнетна обврска е забавно за употреба и вашето семејство никогаш повеќе нема да заборави некоја задача. Целото семејство ќе се забавува со скокање на предмети на нивната нова табела.

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата