Walter Prototyp-Изведете допрете TC115-M18X1.5-L0-WY80AA

Walter Prototyp-Изведете допрете TC115-M18X1.5-L0-WY80AA

Достапно за вашата нарачка
DEN 1014.88
Залиха:

Изведете C = 2-3 XTP (полу-дно комофер) ≤3xd MF/6 H DIN 374 Флејт на десната рака 45 ° Погоден за слепа дупка WY80 AA MF 18 X1,5 P = 0.0591 IN. Калај за обложување : Долг живот на алатка. Испарен : многу добра контрола на чипови - минимизирајте го формирањето на заварувањето. Изведете C = 2-3 XTP (полу-дно комофер) ≤3xd MF/6 H DIN 374 Флејт на десната рака 45 ° Погоден за слепа дупка WY80 AA MF 18 X1,5 P = 0.0591 IN. Калај за обложување : Долг живот на алатка. Испарен : многу добра контрола на чипови - минимизирајте го формирањето на заварувањето. Флексибилност преку широк спектар на апликации со најразлични материјали. Калај за обложување : Долг живот на алатка. Испарен : многу добра контрола на чипови - го минимизира формирањето на заварувањето. Високо ниво на сигурност на процесите.

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата