Yasez Кристално стакло тегла со мултифункционално складирање, тегла за складирање на бонбони, тегла за закуска, тегла за чување на овошје, предмети за домаќинства

Yasez Кристално стакло тегла со мултифункционално складирање, тегла за складирање на бонбони, тегла за закуска, тегла за чување

Достапно за вашата нарачка
DEN 1014.40
Залиха:

Креативна и реална метална птица и нежна во лесна и луксузна текстура. Високо транспарентен кристал врежани тегли со исклучителна просторна хиерархија. Процесот на електропланирање од не'рѓосувачки челик е прекрасен и богат со текстура. Анти-магла стакло со висока дефиниција, проucирен дизајн, здрав и издржлив. Транспарентен стаклен материјал, користените материјали се јасни на прв поглед. Креативна и реална метална птица и нежна во лесна и луксузна текстура. Високо транспарентен кристал врежани тегли со исклучителна просторна хиерархија. Процесот на електропланирање од не'рѓосувачки челик е прекрасен и богат со текстура. Анти-магла стакло со висока дефиниција, проucирен дизајн, здрав и издржлив. Транспарентен стаклен материјал, користените материјали се јасни на прв поглед. Креативна и реална метална птица, и нежна во лесна и луксузна текстура. траен.Транспарентен стаклен материјал, употребените материјали се јасни на прв поглед. Тој е осветлен дизајн на дното за постабилно поставување. -Дабени производи имаат линии, некои меурчиња, нерамна дебелина, итн., Кои се траги од нормално занаетчиство. Транспарентен стаклен материјал, користените материјали се јасни на прв поглед.

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата