Замена на батеријата на Upstart 4 за филтер за прочистување на воздухот Blueair 250E - Компатибилен со Blueair 200 & 300 филтер за воздух

Замена на батеријата на Upstart 4 за филтер за прочистување на воздухот Blueair 250E - Компатибилен со Blueair 200 & 300 филтер

Достапно за вашата нарачка
DEN 1307.20
Залиха:

Заменски Blueair 250 E Huridifier Filter; Количина : 4. го заменува Blueair 200 количина : 4. го заменува Blueair 200 и 300 филтер за воздух. Дизајнот на градиентниот филтер го максимизира протокот на воздух додека ги отстранува штетните честички во големина од 0,1 микрони. За најдобри резултати, променете го филтерот за воздух барем еднаш во сезона или почесто во зависност од квалитетот и употребата на воздухот. Од суштинско значење за страдаат од алергија. Забележете : Ова е дел за замена на брендот Upstart Components, а не OEM производ. Овој производ не е поврзан со какви било OEM брендови и не е опфатен со никакви гаранции што ги нудат оригиналните производители. Секоја гаранции за овој производ се нудат само од компоненти на Upstart. Сите споменувања на имиња на брендови или описи на модели се направени строго за да се илустрира компатибилноста. Сите имиња на брендови и логоа се регистрирани трговски марки на нивните соодветни сопственици.

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата