Заштитник на екранот Atfolix компатибилен со филмот за заштита на екранот Aures Kolaris, анти-рефлективен и шок-апсорбирачки FX FX FX

Заштитник на екранот Atfolix компатибилен со филмот за заштита на екранот Aures Kolaris, анти-рефлективен и шок-апсорбирачки

Достапно за вашата нарачка
DEN 1278.24
Залиха:

FX-Antireflex Филм за заштитник : без сјај, апсорбирање на шок, совршено вклопување и компатибилен со Aures Kolaris. Анти-рефлективен ефект заради фино мат површината. Значително подобрена читливост на дисплејот при работа на сончева светлина и под силни извори на светлина. Анти-шок : Ефект на апсорбирање на високо шок благодарение на интегрираните слоеви на абсорбер TPU. Заштитникот на екранот го намалува ризикот од пробивање на дисплејот на минимум. Отпечатоците од прстите на екранот се намалуваат со заштитникот на екранот. Максимална заштита од гребнатини како резултат на висока цврстина на површината (цврстина на молив). Додаток@Folix - Направено во Германија *** Стрес- и без меур инсталација на филмот за заштита на екранот поради оптимизиран лепило за лепило - совршено држење - отстранлив без да остави остатоци. FX-Antireflex Филм за заштитник : без сјај, апсорбирање на шок, совршено вклопување и компатибилен со Aures Kolaris. Анти-рефлективен ефект заради фино мат површината. Значително подобрена читливост на дисплејот при работа на сончева светлина и под силни извори на светлина. Анти-шок : Ефект на апсорбирање на високо шок благодарение на интегрираните слоеви на абсорбер TPU. Заштитникот на екранот го намалува ризикот од пробивање на дисплејот на минимум. Отпечатоците од прстите на екранот се намалуваат со заштитникот на екранот. Максимална заштита од гребнатини како резултат на висока цврстина на површината (цврстина на молив). Додаток@Folix - Направено во Германија *** Стрес- и без меур инсталација на филмот за заштита на екранот поради оптимизиран лепило за лепило - совршено држење - отстранлив без да остави остатоци. Заштитник на екранот FX-Antireflex од страна на Atfolix, без заслепување и апсорбирање на шок, компатибилен со Aures Kolaris-Интегриран интегриран шок што го апсорбира TPU-слојот- анти-рефлективен ефект- нечистотии-отпорни на површината-робусна и безбедна- особено лесна лесна монтажа за апсорбирање и заштита на заштитата на безбедноста на тврдо и апсорбирање на енергија TPU. Материјалот помага да се заштити стаклената површина на вашиот уред од влијанието врз предметите. Антирефлексија обложување на фино мат површината значително ги намалува досадните рефлексии на екранот, додека се минимизира острината и контрастот.Диртерот и стабилноста Мет површината тешко им дава можност на отпечатоците и нечистотиите. Во исто време, облогата на заштитниот филм обезбедува сигурна заштита од гребнатини. Клеан и лесна инсталација, лесно да се постави и да се репозиционира заради суво монтирање. Отстранување без остатоци. (на пр. Внатрешни и надворешни екрани) содржат заштитен филм за секој екран.

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата