Заштитник На Екранот бруни Компатибилен Со Заштитниот Филм Гармин ГПС 73, Кристално Чист Заштитен Филм

Заштитник На Екранот бруни Компатибилен Со Заштитниот Филм Гармин ГПС 73, Кристално Чист Заштитен Филм

Достапно за вашата нарачка
DEN 179.04
Залиха:

Точно, специјално развиен и компатибилен Со Garmin GPS 73. Изработен од отпорен на гребење, високо транспарентен материјал за МИЛЕНИЧИЊА и ласерски пресек на најсовремени машини. Овој транспарентен Заштитник На Екранот може да се нанесува лесно и без меурчиња и може да се отстрани или репозиционира во секое време. Без лизгање-откако ќе се закачи, Заштитниот Филм без лепак повеќе не се движи - загарантирана е оптимална адхезија на работ. Оптимизиран за употреба на дисплеи на допир-неизменет приказ на содржината на екранот и без оштетување на употребливоста Со Заштитниот Филм *** Произведено Во Германија. Основи-Јасен Заштитник На Екранот Од Бруни, практично невидлив, компатибилен Со garmin GPS 73 Basics-Јасен Заштитен Филм На бруни - висококвалитетни додатоци по одлична цена.Невидлив, лесен за монтирање, отстранлив без остатоци со Овој Заштитен Филм најдовте еден од најдобрите производи ако сакате да го заштитите вашиот вреден уред со исплатлива и ефективна заштита.Благодарение на специјалниот силиконски леплив слој, Заштитникот на Екранот е самолеплив и останува цврсто и безбедно на своето место-и сепак може да се отстрани без остатоци. За време на инсталацијата не се нанесува дополнителна прашина со антистатички филмски материјал.Прецизно произведено-загарантирано вклопување. Произведено со најниско можно влијание врз животната средина - сведено на најважните работи.Содржина на пакување - 2 x Основи-Јасен Заштитен Филм компатибилен Со Garmin GPS 73-Вклучувајќи повеќејазични, илустрирани упатства и врска до монтажните видео пакети за уреди со неколку екрани (на пр.внатрешни и надворешни екрани) содржат заштитна фолија за секој екран.

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата