Адам и Ева - продолжение на фантазијата на Адам со лента за топка - црна

Адам и Ева - продолжение на фантазијата на Адам со лента за топка - црна

Достапно за вашата нарачка
DEN 3.00
Залиха:

Овој флексибилен, сепак цврст екстендер, се лизга над вашата вратило и се обезбедува околу топчињата со затегната јамка. Неговиот цврст врв додава 1,75 инчи до крајот на вашиот пенис, за да можете да занишате навистина голема шипка. Нејзиниот дополнителен опсег ве шири на 2,26 инчи. И двајцата ќе го сакате изгледот и почувствувате додека ги исполнувате вашите најголеми, најлуди, најмногу фантазии со големина на џамбо. Лесен влез со цврст врв и мазно чувство. Футалат и латекс бесплатно - направени од строги, но цврсти TPE топка, ја одржуваат во функција 9 ”целокупна должина, долга вратило од 7”. Овој флексибилен, сепак цврст екстендер, се лизга над вашата вратило и се обезбедува околу топчињата со затегната јамка. Неговиот цврст врв додава 1,75 инчи до крајот на вашиот пенис, за да можете да занишате навистина голема шипка. Нејзиниот дополнителен опсег ве шири на 2,26 инчи. И двајцата ќе го сакате изгледот и почувствувате додека ги исполнувате вашите најголеми, најлуди, најмногу фантазии со големина на џамбо. Лесен влез со цврст врв и мазно чувство. Футалат и латекс бесплатно - направени од строги, но цврсти TPE топка, ја одржуваат во функција 9 ”целокупна должина, долга вратило од 7”. Додадете ја должината и границата на вашата ерекција во еден момент! Не се потребни апчиња или креми тука за да се зајакне вашата ерекција, само да се нагоре и да се лизне во ова продолжение, бидејќи истегнатата лента за топка ја задржува вашата сега подолга, подебела вратило на место за тотална контрола. Флексибилен и удобен материјал за TPE се држи до луб со секој напредок! Имате фантазија за поседување подолга, подебела ерекција? Потоа, лизнете ја вашата цврста алатка во сопствената продолжение на фантазијата со лента за топка. Нејзината внатрешна комора длабока 5,5 инчи го зема она што го имате и потоа додава цврста глава од 1,5 инчи до вашиот врв. Јамкајте ја лентата за топката назад околу тестисите за возбудлива поддршка и епска команда. Откако внатре, вие и вашиот партнер ќе забележите колку е подебела вашата вратило. Сега искусете ја фантазијата да имате поголема ерекција за да го возбудите вашиот lубовник - и самите себе! За подмачкување, секоја вода базирана на вода ќе направи за сето тоа нафрлање! Продолжување на пенисот со топката со топка Реална фалилна форма цврста 1,5 инчи длабока глава за цврста влезна топка за влечење за безбедна вклопување 9 инчи вкупна должина, 7 инчи вратило, длабока внатрешна комора на 5,5 инчи се зголемува на полнење до полнење 2,26 инчи широка направена од флексибилен TPE, фталат и Бесплатно водоотпорен и потоп на латекс, користете со Lubes базирани на вода.

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата