PMMCON компјутери од 5, VTL5C4 Opto-Coupler

PMMCON компјутери од 5, VTL5C4 Opto-Coupler

Достапно за вашата нарачка
DEN 191.84
Залиха:

PMMCON компјутери од 5, VTL5 C4 Opto-Coupler. VTL5 C4 Opto Coupler, единечен канал. Чист отпорен материјал, не поларен излез ;. Едноставна структура на кола погодна за DC и AC апликации ;. Добар изолациски ефект помеѓу излез и излез, спојување со ниско искривување. PMMCON компјутери од 5, VTL5 C4 Opto-Coupler. VTL5 C4 Opto Coupler, единечен канал. Чист отпорен материјал, не поларен излез ;. Едноставна структура на кола погодна за DC и AC апликации ;. Добар изолациски ефект помеѓу излез и излез, спојување со ниско искривување. PMMCON компјутери од 5, VTL5 C4 Opto-Coupler.

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата