Стабилизатори на опрема за слетување SSE+ Gimbal чувар на камера за DJI Phantom 4 Advanced, Advanced+ & DJI Phantom 4 Pro, Pro+

Стабилизатори на опрема за слетување SSE+ Gimbal чувар на камера за DJI Phantom 4 Advanced, Advanced+ & DJI Phantom 4 Pro, Pro+

Достапно за вашата нарачка
DEN 2.33
Залиха:

Дизајнирано специјално за DJI Phantom 4 Advanced, Advanced+ ја зголемува висината на камерата 0,75 инчи што ја чуваат подалеку од прашина, нечистотија и песок. Ја зголемува заштитата за време на неочекувани груби слетувања и полетувања. Инженерски да работи со сензорите DJI Phantom 4 VPS (мора да инсталира во правилна позиција). Безбедно прилепува на нозете за лесна инсталација и отстранување. Опремата за слетување на SSE обезбедува постабилен, поширок став за вашиот квадкоптер. Опремата за слетување брзо и безбедно се прилепува на нозете за лесна инсталација и отстранување. Опремата за слетување го крева квадкоптерот на 0,75 инчи, чувајќи ја камерата и гумбалот подалеку од прашина, нечистотија и песок. Опремата за слетување го одржува квадкоптерот стабилен за време на нерамнини, или груби полетувања и слетувања. Стражарот за Gimbal Gimbal обезбедува дополнителен слој на заштита додека летате или слетувате вашиот Фантом 4. Гардата на гимбал брзо и безбедно прилепува на своето место, додавајќи заштита на вашата камера/гимбал за време на груби полетувања и слетувања. Црната боја на гамбалниот чувар ја зголемува видливоста при летање во воздухот.

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата