Metabo HPT 889716 Контра потопена завртка N4004Abm

Metabo HPT 889716 Контра потопена завртка N4004Abm

Достапно за вашата нарачка
DEN 2.33
Залиха:

Оригинален дел за замена на метабо HPT / Hitachi. Оригинален дел за замена на метабо HPT / Hitachi. Metabo HPT (the new brand name for Koki Holdings America- formerly part of the Hitachi group) offers an extensive line of professional grade power tools and accessories for woodworking, metalworking, drilling and fastening, concrete drilling and cutting, and outdoor power equipment products as Заради целосна линија на пневматски нокти, степерли, компресори и собрани сврзувачки елементи. Од седиштето во Браселтон, ГА и сателитските канцеларии во САД и Канада, Метабо ХПТ поддржува над 4000 локации за малопродажба и над 1000 овластени центри за услуги. Metabo HPT е бренд во рамките на Koki Holdings America Ltd., Северноамериканската дивизија на Коки Холдингс Ко, ООД

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата